Хороші новини. 13 червня 2018 року

Алла Комарова

Доброго, доброго, всім доброго ранку на хвилях РадіоТисячіМазеп, де ви як і завжди, можете прочитати те, що пропустили у новинах вчора, поки ламали списи у гучних, але порожніх балачках про неважливе.

Середа, 13 червня, день визволення Маріуполя від рашистської навали.

Європейський парламент підтримав надання Україні четвертої програми макрофінансової допомоги обсягом в 1 млрд євро.

Європейський банк реконструкції і розвитку готує нову програму для підтримки розвитку відновлюваної енергетики в Україні. Програм USELF-III розрахована на EUR 250 млн і буде надана до кінця червня.

Кабінет міністрів України ухвалив рішення про початок пілотного проекту з використання смартфонів і планшетів як касових апаратів. Це повинно знизити витрати на відкриття бізнесу і спростити процес реєстрації касових операцій.

Група SKF, провідний світовий виробник підшипників, в 2018 році має намір інвестувати в розвиток виробництва «СКФ Україна» (Луцьк, раніше – Луцький підшипниковий завод) близько 270 млн грн.

Гривня очолила список валют, які найбільше зміцнилися до долара за підсумками першого півріччя 2018 року. Тенденція спостерігається не дивлячись на проблеми в економіці, воєнні конфлікт на сході України, високий рівень корупції та брак міжнародної фінансової підтримки.

Україна та Китай підписали Меморандум про співробітництво та сприяння взаємній торгівлі м’ясом птиці.

Мережа українських гіпермаркетів фінансуватиме переробку батарейок. Відтепер частина грошей із продажу батарейок почне інвестуватися в їх переробку. Про це домовилися представники кількох компаній-конкурентів, які продають батарейки в «Епіцентрі» – GP, VARTA, Duracell, SONY, Kodak, Energizer.

Київське ДП «Завод 410 цивільної авіації» розпочав серійне виробництво гелікоптерів КТ-112 для іноземного замовника. Гелікоптер КТ-112 «Комбат» планують виробляти у декількох модифікаціях для бойового та цивільного застосування.

Ну по сколько видимо уже не секрет ) на предприятии ГП ЗАВОД 410 ЦА в Киеве планируют наладить выпуск вертолетов КТ-112…

Gepostet von Dylan Malyasov am Mittwoch, 13. Juni 2018

В селі Рибне Тисменицького району почала працювати лінія з сортування сміття.

Компанія «Вест Фуд Інвест» (Рівне) підписала контракт про постачання своєї продукції чеській компанії Mars. Чеська компанія Mars виготовляє корми для домашніх тварин і використовуватиме сушені гарбузи як вітамінну добавку.

Автор