Шановні ГПУ і СБУ, дивіться, що ви творите

Mason Lemberg
  • Вчора СБУ затримує злочинців, які здійснили напад на АТОвця-кіборга.
  • СБУ в своїх прес-релізах заявляє, що напад був спланований з метою покарання, потім ці заяви СБУ увінчуються наступною заявою: “Оперативники спецслужби задокументували, що організатором нападу на учасника АТО є громадянин Росії, який покинув територію України 4 травня та переховується у Польщі”.
  • Сьогодні прокуратура Києва повідомляє про підозру за п.4 ст.296 ККУ “Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень”.

Хтось в прокуратурі Києва переплутав грубе порушення громадського порядку з мотивів неповаги до суспільства з цілим букетом пунктів по ст. 115, ст.121 і ст.122 ККУ?

Майте на увазі, шановні, що така корупційна сліпота представників прокуратури чи така необґрунтована бравада представників СБУ потім позначається не тільки на довірі до ГПУ чи спецслужби, не тільки на довірі до влади, такі болючі індикативні речі вбивають віру українців в справедливість, в правову державу, за яку боролися та померли тисячі людей.

МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!! Поліція Києва розшукує нападників на учасника АТОГрупа осіб нанесла потерпілому тілесні ушкодження, нині йому надають необхідну допомогу.Сьогодні ввечері до відділення хірургії обласної клінічної лікарні від будинку 59/5 на вулиці Константинівській госпіталізовано чоловіка, 1989 р.н. Попередньо встановлено, що під час бійки з невідомими (три хлопці та дві дівчини) один із нападників вдарив потерпілого гострим предметом у спину та застосували газовий балончик. Нині його доставили в лікарню, де надають необхідну медичну допомогу. На місце події та в лікарню виїхали правоохоронці, аби встановити обставини інциденту. Оперативники обстежили місце події та переглянули камери відеонагляду. На записах зафіксовані особи, які можуть бути причетні до скоєння правопорушення. Якщо ви впізнали зображених осіб, маєте інформацію про них або їх місцезнаходження, просимо повідомити про це за номером 102.Подія належним чином зареєстрована, вирішується питання щодо правової кваліфікації.Відділ комунікації поліції Києва#розшук #напад #АТОНаціональна поліція України Андрей Крищенко Дмитрий Чебан Оксана Блищик Подільське управління поліції ГУНП у м. Києві Natalia Zinenko Владислав Ищенко Tatiana Ivanyus

Gepostet von Поліція Києва am Mittwoch, 2. Mai 2018