Хороші новини. 21-22 квітня 2018 року

Алла Комарова

Не дивлячись на довгий, як пояснення к «Уліссу», уікенд, Радіо Тисячі Мазеп продовжує свою роботу і радо вітати всіх читачів у понеділок, аби розказати, що гарного писали наші відомства та підприємства у суботу та неділю, 28-29 квітня.

Підрозділи КОРД у Вінницькій та Чернігівській областях отримали нову спецтехніку. Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович зазначила, що черговий випуск спецпідрозділу КОРД – це етап українсько-американської співпраці.

Tucana Engineering Ukraine, що входить до міжнародної Групи компаній Прогресстех, уклала рамкову угоду про надання інженерних послуг для розробника літака R80 – індонезійської компанії PT Regio Aviasi Industri (RAI). Компанія RAI позиціонує R80 як високошвидкісний регіональний турбогвинтовий літак нового покоління з рекордною в своєму класі паливною ефективністю.

МАУ відновила рейси до Мілана з Чернівців (бо лоукости наступають і тре щось робити)

Прибуток ПАТ «Мотор Січ» у 2017 році збільшився на 43,66% порівняно з 2016 роком

Мотор Сич сегодня опубликовало отчетность о прибыли за прошлый год.Чистый доход компании по итогам 2017 года возрос на…

Gepostet von Олег Шульга am Freitag, 27. April 2018

Виробництво електроенергії в об’єднаній енергосистемі України в січні-березні 2018 року зросло на 3,8% порівняно з аналогічним періодом 2017 року (для тих, хто не в курсі – ми електроенергію продаємо).

Споживчі настрої українців у березні 2018 року покращилися на 2,3 пункти порівняно з лютневими показниками, свідчать дані дослідження GfK Ukraine. Це означає також, що у березні українці були більш оптимістично налаштовані відносно стабільності національної валюти

Міжнародні авіалінії України 27 квітня відкрили новий рейс Харків-Бергамо і відновили виконання польотів зі Львова в Барселону та з Чернівців в Бергамо.

«Інтерпайп Новомосковський трубний завод» («Інтерпайп НМТЗ», Дніпропетровська обл.) в 2017 році збільшив консолідований чистий прибуток на 22,4% порівняно з 2016 роком.

Автор