Хороші новини. 26 квітня 2018 року

Алла Комарова

Радіо Тисячі Мазеп раде вітати вас гарними новинами четверга, 26 квітня. Так, це були роковини страшного дня і сама гарна новина його – жодних повторів у майбутньому.

Естонський національний авіаперевізник– авіакомпанія Nordica 25 квітня почне виконувати рейси з Таллінна в Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни).

У Туреччині вперше відкрилося авіашоу, на якому першими виступали українські літаки. Генерал-командувач турецької жандармерії, котра є потенційним замовником українського літака, не приховує, що машина йому сподобалася. «Дуже хороший! Він потрібен будь-якій армії!» – заявив він.

«Завод ім. Малишева» оновить потужності та відкриє нові лінії виробництва бронетехніки

Сєвєродонецький «Азот» поетапно відновить виробництво добрив.

За підсумками минулого року Україна посіла 13 місце серед європейських країн за рівнем відношення державного боргу до ВВП, який знизився з 81% до 71,8% завдяки курсовій стабільності, зростанню економіки і високої інфляції. Це найбільш стрімке скорочення серед усіх європейських країн.

На Запоріжжі запрацювала найбільша сонячна електростанція в Україні. Перші дві черги сонячної електростанції вже підключені до єдиної енергосистеми України. Загальна потужність після завершення будівництва складатиме 50 МВт.

Світові прем’єри двох українських фільмів – «Донбас» і «Жінка на війні» – відбудуться в рамках конкурсної програми 71-го Каннського міжнародного кінофестивалю.

У рамках конкурсних програм цьогорічного Каннського міжнародного кінофестивалю відбудуться світові прем’єри двох…

Gepostet von ДержКіно України am Donnerstag, 26. April 2018