Хороші новини. 25 квітня 2018 року

Алла Комарова

Час гарних новин на Радіо Тисячі Мазеп, шановні 😉 Читаємо, радіємо, крутимо дулі зраднюкам.

«Артемсіль» вдвічі збільшило відрахування до держбюджету України.

Збройні сили України посіли 8 місце в рейтингу найсильніших армій в Європі за версією Global Firepower. У 2018 році до переліку входить 33 країни.

Збройні сили України посіли 8 місце в рейтингу найсильніших армій в Європі за версією Global FirepowerУ 2018 році до…

Gepostet von Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine am Dienstag, 24. April 2018

НАК «Нафтогаз України» за підсумками 2017 року отримав чистий прибуток у розмірі 39,33 млрд гривень, що за поточним курсом дорівнює 1,5 млрд доларів, і майже наздогнав Газпром

Кабінет міністрів України спрямує 2,6 млрд гривень на підвищення безпеки на дорогах. «Сьогодні представляємо єдину цілісну програму. Будемо розвивати острівці безпеки, пішохідні переходи, кругові розв’язки», – заявив Гройсман.

На півдні Херсонської області завершилися державні випробування ракетного комплексу Вільха. Всі етапи випробувань відбулися успішно. Серійне виробництво «Вільхи» розпочнеться вже в цьому році!

Голова Нацполіції Сергій Князєв оголосив набір до патрульної поліції Криму. Набір оголошено на 60 посад патрульних офіцерів. Цей підрозділ повинен «зачинити» вхідні ворота для людей, які зрадили Україні. У парєбріков вже полихає )))

ПАРЄ одноголосно ухвалила резолюцію по доповіді української делегації: висловили підтримку протидії російській пропаганді на рівні ЄС і рекомендувала країнам-членам Ради Європи заснувати органи (observatories) для відстежування дезінформації та фейків.

Ще одна невеличка перемога. ПАРЄ щойно одноголосно ухвалила резолюцію по моїй доповіді: висловили підтримку протидії…

Gepostet von Volodymyr Ariev am Mittwoch, 25. April 2018

Автор