Великодні вітання керівництва держави та відомств (оновлюється)

Дорогі українці!

Щиро вітаю вас із найсвітлішим святом Воскресіння Христового!

Нехай світло Великодня завжди дарує натхнення у всіх ваших починаннях, приносить вам ясність та силу духу, радість життя та родинний затишок.

Христове Воскресіння – це величне життєствердне свято перемоги добра та любові.

У великодній молитві просімо Божого захисту всім українським воїнам.

Як Божий Син Воскресінням здолав пітьму небуття, так і ми подолаємо чужинське  зло  та  звільнимо  рідну  землю.

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Джерело


Шановні співвітчизники!

Від імені Уряду та від себе особисто вітаю з Великоднем!

Свято Пасхи наповнює наші серця особливою любов’ю до рідних і близьких нам людей. Цей день символізує перемогу життя над смертю і наше очищення від негідних помислів. Великдень єднає нас у спільних почуттях віри, надії та любові, у прагненні жити краще, здійснювати важливі для всіх нас вчинки.

Щороку наша країна невпинно змінюється, і Великдень надихає всіх нас на нові звершення. Українці завжди були непохитними у прагненні побудувати суспільство злагоди, в якому кожен має можливість для самореалізації і відчуває підтримку і турботу навколишніх людей. Турбота про ближнього, увага до людини – ті принципи, на яких стоїть сучасна європейська країна. Наполеглива праця, віра у власні сили, відданість поставленій меті, а головне – єдність та згуртованість дають можливість реалізувати таку державу.

Тож вітаю усіх українців з Великоднем! Нехай світло Пасхи надихає всіх нас на добрі справи. Бажаю всім міцного здоров’я та щастя в особистому житті, добробуту і сімейного затишку. Нехай над нашою країною завжди буде мирне небо, а у наших домівках панують любов і злагода.

Христос воскрес!

Джерело


Дорогі українці!

Шановні мужні та звитяжні захисники!

Прийміть сердечні вітання зі Світлим Христовим Воскресінням!

Україна воскресає духом, відроджується справами та чистими і світлими мріями мільйонів українців про щасливе майбуття. Наша віра у перемогу добра дає наснагу, глибоко надихає на добрі справи!

Випробування останніх років зміцнили нашу єдність і віру в силу духу та цінностей, які нас об’єднали й продовжують об’єднувати далі.

Щиро бажаю, щоб наші справи завжди мали дороговкази сумління, а безнадія ніколи не оселялася в серцях українців.

Нехай Господь благословляє нашу країну і народ, дарує йому мир, злагоду та достаток. А також дає силу на переборення всіх негараздів. Ми єдині, і тому, — непереможні!

Помолимося в ці дні за кожного, хто береже наш спокій у Великодню ніч та всі наступні дні й згадаймо тих героїв, які смертю смерть побороли!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Джерело


Дорогі друзі! Вітаю вас з великим святом – світлим днем Воскресіння Господнього!

Це свято із століття в століття, із року в рік підносить нас над суєтністю і буденністю.

Ісус Христос прийшов на Землю, щоб, віддавши за нас своє життя, повернути людство до Бога та довести, що справжня Любов завжди перемагає злобу та жорстокість. Воскресіння Спасителя переконує, що не тільки царство темряви можна подолати, подолати можна і смерть!

У ці дні ми згадуємо наших захисників, які віддали життя за нашу свободу, за нашу державу, та просимо Божого захисту тим, хто сьогодні захищає Україну зі зброєю в руках.

Останніми роками ми зазнали дуже важких випробувань. Але Український народ ніколи не був самотнім. З нами Бог, з нами правда, з нами буде і перемога!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Джерело


Воскресіння Христове виправдовує нашу боротьбу з неправдою.

Воно надихає нас любити свою Батьківщину, свій народ і свою державу.

Помолився, щоб Господь благословив Україну та наші Збройні Сили!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Джерело


Дорогі друзі!

Світле свято Христового Воскресіння приходить в наші домівки як символ чистоти, оновлення наших душ і помислів, благополуччя і віри.

Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, спонукає кожного ще раз замислитись над вічними цінностями, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, наповнює їх любов’ю і добротою, укріплює віру та живить душу.

У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань наші воїни відчувають його захист і підтримку, даючи відсіч ворогу. Віддаємо шану всім тим, хто поклав своє життя за Вітчизну, заради свободи та миру на нашій землі.

Сердечно бажаю, щоб це величне свято наповнило ваші серця світлим почуттям надії і любові, подарувало щастя та добро. Бажаю Вам радості,  здоров’я, добробуту, благополуччя і процвітання нашої рідної України.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Джерело