Вони руйнують країну у всіх можливих напрямках

Mason Lemberg

По телевізору активно піарять проект Телеканалу ICTV “Нові лідери”.
Вирішив і я ознайомитися з людьми, які будуть будувати нашу країну в майбутньому.

Новий лідер Анікушин Сергій зайшов з козирів і хоче добровільну реформу олігархічної економіки України. Для цього пану Сергію необхідно зацікавити олігархів не тільки гарантіями, як злочинців (прівєт, злочинець Пінчук!), але і залучити їх до співпраці економічними вигодами. Пан Сергій мабуть не чув про права людини, про приватну власність…
Тому він бажає реалізувати старе гасло: «Багаті поділяться з бідними». Пане Сергію, то не старе гасло, це комуністичне гасло. Під цим гаслом розкуркулили, а потім вбили голодом мільйони українців.

Новий лідер Аніщенко Оксана хоче змусити мешканців міста відправляти смски за гривню, щоб назбирати їй на квартиру, а також хоче, щоб під бізнес-план і заставу у вигляді смс, їй дали безкоштовне приміщення для бізнесу, безвідсотковий кредит, податкові канікули, а місцеві ЗМІ їй робили піар. Безкоштовно, звісно.

Новий лідер Берізка Ігор, який повідав телеглядачам ICTV свій тяжкий шлях до нового лідерства, пропонує розділяти прибуток підприємства між робітниками, бо це буде їх стимулювати до праці. Тільки от чого пан Ігор не хоче створити своє підприємство і розділяти свій прибуток, я так і не зрозумів.

Дуже яскраво підійшов до виконання нової місії новий лідер Ботніков Андрій, який пропонує (цитую):
“Кратне збільшення дохідної частини бюджету пенсійного фонду України за рахунок госпрозрахункової комерційної діяльності (включно з експортною складовою)”. Тільки я не зрозумів, в яку країну будуть експортувати наших пенсіонерів?
Там взагалі інноваційна програма, але мені особисто дуже сподобався ще й цей пункт:
“Створення допоміжної гілки судової влади із дрібних і середніх питань господарсько-побутового характеру у межах місцевої влади (виборними суддями з місцевих авторитетів).” Суддями з місцевих авторитетів…

Новий лідер Веселовський Євген напевне під впливом “недовіри, що вбиває” запропонував:
“Зупинити війну – питання буде поставлено на референдум. Війна – ознака низького рівня свідомості втілених душ. Згідно з законом причинно-наслідкового зв’язку люди з низьким рівнем духовного розвитку формують негативну колективну карму народу, якщо їх підтримує більшість. Тому тільки люди, які дотримуються вищих принципів моралі, зможуть поліпшити ситуацію.”

А от новий лідер Вітебський Олександр – дуже хитрий. Він спочатку хоче зібрати голоси, щоб змусити уряд скоротити чисельність Верховної Ради, залучити інвестиції, а потім націоналізувати всі підприємства. Хитро? “Завдяки націоналізації підприємств ми матимемо право виступати гарантом перед інвесторами.”

Цікава програма нового лідера Віктора Корця з с. Залаззя. Там всі пункти цікаві, але оцей шедевральний:
“Зарплата не выше 30 000 грн и пенсия не выше 5000 грн. Все, что сверх этого, облагается 100% налогом. Все соцвыплаты малоимущим отменить, кроме круглых сирот и инвалидов 1-ой и частично 2-ой групп. Раздавать дармовые деньги трудоспособным гражданам только на основании, что у него много потомства, – несправедливо. Настрогал – корми сам, а не садись на шею к трудяге у которого один-двое.”
Тільки я от не зрозумів, як я маю утримувати настрогавших дітей, якщо в мене зарплата не більше 30 000 грн?
І чому всі мають жити бідно і в лайні, а не навпаки?

Я думаю, вистачить…
До чого я? А до того, що все це телевізійне лайно запускається прямо в розпал передвиборної кампанії. Мало того, що людям будуть забивати мізки політики, так ICTV вирішив повитягувати на люди відбірну люмпеноту, яка буде розказувати з телевізора про всі переваги формули “відібрати і поділити”, вкрасти, отримати безвідсотковий кредит і безкоштовний офіс, і жити хреново, але всім хреново.

Це наочна історія про вклад журналістів в боротьбу за Незалежність, в боротьбу за добробут і за розвиток України. Вони просто руйнують країну у всіх можливих напрямках.

 

Постер © «Нові лідери»

Автор