Про борців з офшорами

А у вас в офісі є такий сейф? Ну щоби прийшов, взяв з нього скільки хотів, там долярів, франків чи євро та й пішов. Не треба нікому звітувати, не потрібно повертати. А завтра знову прийшов, знову взяв…

Як немає? То ви не там працюєте. От коли би ви працювали в колективі борців з офшорами і всякою іншою несправедливістю, то у вас також був би такий сейф, як в ТВ Громадське.

Звідки гроші? Ви вже звиняйте шановна діаспора (частина), але ви трохи дурнуваті. Ви слали шахраям (і не тільки з громадського, Ярош не дасть збрехати) десятки і сотні тисяч доларів, які вони використовували на власні забаганки, коли країна по копійці збирала на приціли, бронежилети, шоломи і тепловізори.

“Готівку давала завжди діаспора. Багато готівки. Долари США, швейцарські франки, долари Канади, чеські крони тощо. Рублів там не було ніколи. З сейфу брали “в борг” усі, кому не ліньки. В тому числі Мустафа. Але не повертали”, – пише нам один із засновників цього гадючнику Р.Скрипін.

Антикорупціонери і борці з офшорами користували чорний нал. Обкрадали благодійників із закордону, обкрадали власну державу і народ. А саме хробацьке звичайнісінький конвертаційний центр по відмиванню грантів і пожертв громадян.

Р.С. Щоб було зрозуміло про які суми йде мова закінчу запитанням Скрипіна: і куди поділося порядку 100 000 євро звідти.

Автор