Хвороба маріонетки гусні

Mason Lemberg

От ви смієтесь і дивуєтесь тупості (чи як це назвати, я вже не знаю) “команди” саакашвілі, яка вслід з листівками без Криму поширює русского папу, який з 2011 року лежить на дивані…
Але ж ця “хвороба маріонетки гусні” переслідує саакашвілі і його “команду” системно і давно, та вже переросла в цілий карго-карнавал смердючих косплеїв з метою імітації Майдану.

Про запалювання шин, різноманітні ультиматуми і дебільні вигуки “Київ вставай!” без жодних причин для цього і за відсутності жодної підтримки, я вже й промовчу.

Згадайте, як на 2-й день після їхнього оселення біля ВР, вони на правах “майдану” почали просити зносити їм труси. На Майдані такі речі теж були. Коли беркут штурмував КМДА в грудні 2013, моєму брату теж довелось повністю перевдягнутися, але він не приїхав на Майдан за трусами…
А тут клоуни, не встигши оселитись і обісрати Маріїнський парк, вже оперують оцим пролетарським “дайте нам” труси, ліки, їжу. З якої радості хтось має “давати вам”?

Потім, після невдалого путінгу 17.10.17, вони почали косплеїти “віче”, призначивши його в неділю, як то було на Майдані. Не отримавши результату на першому “віче” і ще менший, маргінальний “результат” на всіх інших “віче”, придумали “ходу”.
Місцем збору для “ходи” вибрали Софійську площу, на якій українці зібрались 30.11.2013, вибрали з надією, що українці згадають “місце Майдану” і підтягнуться туди.

Багато з вас обурювались, що під час ходи звучала “Пливе кача”, яка для нас є болем, яку не можна просто так використовувати для музичного супроводу ходи всякого лайна. Це так є для нас з вами, для українців, а для інформаційних і медійних кураторів міхуєля – це просто “какая-то пєсня майдана”, от вони її і включили абсолютно недоречно і непотрібно, визвавши замість підтримки ще більшу відразу.

Ви думаєте чого ці длйби будуть завтра шагати від Шеви?
– Правильно! Бо від Шеви марширували т.з. “націоналісти”, і в них вийшло зібрати багато людей.

Гусня, не розуміючи (і ніколи не зрозуміючи) глибинної суті Майдану, не розуміючи українців, намагається повторювати ті події, знову їх відіграти, використовуючи ті самі гасла, ті самі предмети, ті самі місця, а у якості псевдомайданівців використовують длбйбів, маріонеток та зрадників.

Але як не можна зліпити людину, взявши воду і вуглець, так і не можна зліпити Майдан без ідеї, без правди, без єднання Народу України.