Боти є! Ботофабрики є!

Mason Lemberg

Продовжуючи тему проплачених ботів і ботофабрик…

Довго думав, чи варто це писати, але багато хто чекає від мене правди. Тому мені дійсно набридло про це мовчати, і я скажу.

Шановні порохоботи, досить брехати, кажучи що нема ніяких ботів і ботофабрик!
Ви дуже добре знаєте, що це брехня!
Боти є! Ботофабрики є!

1) Тільки уявіть собі…
Якби не було ботофабрики порохоботів, то як би виглядав сьогодні імідж Сергія Лещенка, Дмитра Добродомова, Тетяни Попової, Юрія Левченка, Михайла Саакашвілі та інших патріотів…. Які засралися по вуха корупцією, у зв’язках з кремлем, кремлівськими маріонетками та іншими антидержавними діями.
Що б ці всі люди говорили своїм прихильникам? Як би пояснювали свої дії?
Тому фабрика порохоботів мусить існувати хоча б тому, щоб власні зашквари цих “політиків” і “людей” ховати за “атаками ботів” на цю чєснєйшу людину.

2) Тільки уявіть собі…
Якби не було ботофабрики порохоботів, то які б аргументи вам приводили в діалогах ці справжні патріоти України, і чи побачили би ви у відповідях ці еталонні фрази будь-якого змістовного діалогу на кшталт: “Йди лижи шоколадну дупу”.
Що б змогли говорити ваші опоненти, якби не було фабрики порохоботів?
А так…
Дожовуючи чергову порцію смердючого гуана їхнього ідола, вони з гордістю і безкомпромісністю бєлогвардєйського охвіцера розказують тобі: “Лижи шоколадну дупу, проплачений порохобот. В бан!”…

3) Тільки уявіть собі…
Якби не було ботофабрики порохоботів, то як би ляльководи підсаджували аудиторію на своїх лідєрів мнєнія, на оцих тупих зашквариних клоунів?
Тому треба було придумати фабрику порохоботів, штучно асоціювати її з Ольгино і присадити аудиторію на “нейтральних” блогерів, які “не за тих і не за тих ботів”. Тільки от біда спіткала ляльководів… Значна частина з цих “нейтральних” виявилася звичайними долбо*бами, ще й зашквареними, а інша частина (теж не надто розумна) сходу погнала купляти квартири.

4) Тільки уявіть собі…
Якби не було ботофабрики порохоботів, то як би дискредитували всіх, хто не втратив здоровий глузд. А так завжди можна видумати, перекрутити “порохоботи пишуть”, “порохоботи хейтять” і барани вірять.

Тому, якби не було фабрики порохоботів, то її треба було б вигадати, щоб протистояти людям, які заважають тобі пасти отару овець.
Треба б було привити отарі цих овець заздрість, ненависть саме до цих людей.
Адже здавалось б… ЗА ЛЕГЕНДОЮ, порохоботи – це люди, які працюють на Порошенка і за це отримують зарплату.
Ну і що? Що в цьому кримінального? Що в цьому протизаконного? Що в цьому антидержавного?
Ще раз повторюю: за легендою.

Але ті, хто смикає за інформаційні мотузки, зробили з цих людей справжніх ворогів в очах пролетарів, яких ті збираються вішати, стрімити з повішення і т.д.
Це попри те, що вони зжерли зв’язки так званих “журналістів” з МГБ ДНР, жруть карти без Криму, тони вкидів, прохання забрати безвіз і багато чого іншого.
Всі ці люди, які явно працюють на ворога, для стада – не вороги, а порохоботи – вороги.

Тому боти, звісно, є. І ботофабрики є.
Боти з реальними аватарками, з купою фоток, з реальними іменами.
Боти, які 3 роки воюють проти своєї країни, сповідуючи диванно-войовничий рагулізм а ля “Чому АТО, а не війна!?”, “Чому реформи не за годину!?”, “Чому я досі не пересів з осла на Мерседес!?”.
Ці боти щодня з роззявленими ротами чекають, поки кремль через своїх гівновбросерів нагодує їх черговою порцією лайна, а вони будуть носитися по інтернету, по групках і чатіках з історіями про зливання Маріуполя, про плани Мореля і т.д.

Саме вони, ці амеби, які на третьому році війни сміються з дуже смішного мемасика “а то путін нападе”, вірять в танки в шахтах Ахметова, і що 3,5 алкаша звільнять полонених, сидячи за 30 км від лінії фронту, розносять найсмішніший фейк, аби тільки довести собі те, в що вони так вірять…

Саме вони і є тими самими ботами.

І що найсумніше… воюють проти своєї країни з великим завзяттям і абсолютно безкоштовно, на відміну від тих, хто їм кожного дня насаджує диванно-войовничий рагулізм.

Автор