Відтепер у центрі Львова можна замінити посвідчення водія (фото)

Ще ближче та простіше: у приміщенні центру надання адміністративних послуг, що знаходиться у самому центрі Львова, від сьогодні запрацював сервісний центр МВС.

З 17 листопада громадянам тут надаватимуть послуги заміни посвідчення водія, видачі довідки про відсутність судимостей, а також консультуватимуть щодо усіх послуг сервісних центрів МВС. Адреса: вул. Левицького, 67.

Реалізація проекту стала можлива завдяки співпраці сервісних центрів МВС з Львівською міською радою. Звичайно, що перевагою такої співпраці є зручне місце розташування та можливість отримання розширеного спектру державних послуг на одній території.

Нагадуємо, що у Львові також працює сучасний сервісний центр МВС за адресою вул. Данила Апостола, 11. Тут можна отримати та замінити посвідчення водія, зареєструвати, перереєструвати та зняти з обліку транспортний засіб. Також працює екзаменаційний клас для складання іспитів зі знань правил дорожнього руху.

Отримати консультації та додаткову інформацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за телефоном (044) 290-19-88, а також на офіційній сторінці в Фейсбук, скористатися онлайн сервісами – на сайті.

Джерело

Автор