Операція “Спасті Вітькіне баблішко”

Mason Lemberg

Буквально тиждень тому я писав про те, як квартирооптимісти рятували бабло Янека від спецконфіскації.

Ідіотизм ідіотів дійшов до того, що так званий “директор НАБУ” захотів повернути бабло з державного бюджету на рахунки януковича, тому що списання коштів в бюджет є розтратою.

Це ті клоуни вчора цілий день розказували про якусь корупцію, транслюючи слова якоїсь курки з НАЗК.

Сьогодні боротьбу за бабки януковича розпочав так званий “центр протидії корупції”, очолюваний якимось маргіналом Шабуніним.

В блогах на “українській” “правді” представниця цієї псевдоантикорупційної контори пояснює, чому вони вимазалися лайном і майже не смердять заради порятунку грошей янека.

Пояснює 2 причинами:
1) в них є сумніви щодо повноти доказів ГПУ, та що ГПУ мала достатньо доказів проти цієї святої людини на прізвище янукович;
2) в них є сумніви, що ГПУ конфіскувала ті ж кошти, що НАБУ арештувала в справі онищенка. Видно, для ідіотів поняття “банківська виписка” є недоступним і труднопонімаємим.

І саме через це, через переживання, що цю святу людину януковича засудили по безпрєдєлу через відсутність доказів, шановні квартирооптимісти разом з численними адвокатами янека, включилися в процес по отриманню засекреченої ухвали суду, щоб дати можливість янеку судитися з Україною в закордонних судах.

І оцю х*ню вони цілком серйозно втовкмачують в пусті голови свідків секти Злочинної Влади, наперед клеймячи “посіпаками Луценка” всіх тих, хто посміє назвати ублюдками тих, хто прикриваючись “боротьбою з корупцією”, ринулись рятувати бабло янека.

Отаких “антикорупціонерів” ми виростили самі, не бажаючи звертати уваги на суть їхніх дій, слухаючи їхні солодкі казки про боротьбу з корупцією одним помахом чарівної палички, під прикриттям чого проштовхуються наймерзенніші речі, які тільки можна було б уявити.