Слідство вважає умисним вбивством смерть п’ятьох політологів у ДТП під Рівним

Досудове розслідування смертельної ДТП у Рівненській області, у якій загинули п’ять політологів, встановило, що водій вантажівки DAF зумисне допустив зіткнення з Opel Omega. Про це свідчать дані рішення Печерського райсуду Києва.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що 06 вересня 2017 pоку, близько 06 хв. 50 хв. ОСОБА_2, маючи умисел на протиправне заподіяння смерті двом або більше особам із використанням транспортного засобу рухаючись сідловим тягачем «ДАФ» з причепом автодорогою Київ-Ковель-Ягодин в напрямку м. Ковель Волинської області на 258 км зазначеної автодороги поблизу с. Масевичі Рокитнівського району Рівненської області керуючи зазначеним транспортним засобом діючи умисно допустив зіткнення з автомобілем «Опель Омега».

Досудовим розслідуванням також встановлено, що до вказаного злочину може бути причетна ще одна особа.  У слідства виникла необхідність в отриманні тимчасового доступу до документів, що містять інформацію про абонентів мобільного зв’язку та їх з’єднання, з метою перевірки можливої причетності цієї особи до злочину.

Джерело

Додатково

Смертельна ДТП з політологами: кого втратила Україна