НЗФ ОРЛО обстріляли житлові будинки селища Трьохізбенка (фото)

10 листопада 2017 року офіцери-спостерігачі спостережної групи «Новоайдар» української сторони СЦКК провели фотофіксацію випадків порушення режиму припинення вогню із застосуванням мінометів та стрілецької зброї НЗФ ОРЛО по будинках мирних мешканців у населеному пункті Трьохізбенка.

Напередодні, 09 листопада поточного року три міни калібру 120 мм та 82 мм влучили в житловий сектор в районі провулку Донецький та вулиці Вакулюка населеного пункту Трьохізбенка.

Внаслідок розривів, в житлових будинках осколками посічено стіни, пошкоджено фундамент і дахи, вибиті шибки. На території земельних ділянок з нежитловими будинками зафіксовано воронки від розривів мін. На щастя, серед місцевих мешканців постраждалих немає.

Українська сторона СЦКК засуджує дії НЗФ ОРЛО щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Такі дії керівництва ОРЛО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей.

Джерело

Автор