Слідкуємо за руками ляльководів

Mason Lemberg

1) В 2014 році знаходять і арештовують гроші януковича.

2) В 2015 і 2016 роках ведуться розмови про те, як ці гроші стягнути в держбюджет. Придумують різні варіанти закону про спецконфіскацію. Доходять до закону, який є компромісом, і раптом… всі екс-риги, риги, самопомочі, квартирооптимісти голосують проти закону.
Своє голосування квартирооптимісти пояснили тим, що гроші януковича МОЖУТЬ розікрасти. Тому, логічно, треба їх залишити януковичу. Той ТОЧНО НЕ РОЗКРАДЕ.

3) ГПУ вирішило піти іншим шляхом, стягнувши кошти в бюджет через суд, що їм вдалося. Замість ейфорії так звані лідєри общєствєнного мнєнія та всім відомі ЗМІ починають поливати лайном ГПУ.

4) Через деякий час антикорупційна шарага з назвою Transparency International (ага, та сама, яку очолює свінособака, яка малює рейтинги росії, яку в Україні очолював касько, який свідомо просрав бабки курченка в Латвії)… так от.. ця шарага подає в суд на ГПУ з метою розсекретити рішення суду.
Навіщо? Для того, щоб Янек/підставна особа змогли судитися з Україною закордоном.
Породьба с корупційов, ога, ога.

5) Не знаю, чим закінчилися ті суди, але сьогодні в гонку з врятування бабла янека включилося орденоносне НАБУ, яке почало пресувати керівництво Ощадбанку за те, що вони перерахували кошти в бюджет. Вдумайтесь!

Я різне бачив, я різного чекав від ідіотів, я відкрито зневажаю ситника, я відкрито і послідовно виступаю за повне очищення НАБУ, включно з останньою прибиральницею, але я навіть в найлютіших збочених фантазіях не міг уявити, що державний орган, який просирає 800 млн. грн. в рік, який за 2,5 роки стягнув в бюджет 21,7 млн. грн., додумається вимагати повернення коштів з бюджету злочинцям.


Полтора миллиарда долларов Януковича, конфискованных в этом году Генпрокуратурой – это магический кристалл, который за …

Posted by Karl Volokh on Mittwoch, 8. November 2017

Зрадолюбам присвячується: гроші, спецконфісковані у близького оточення Януковича, перераховані на рахунки Держказначейст…

Posted by Лариса Сарган on Mittwoch, 8. November 2017

Автор