“І Лєнін такой маладой”…

Дмитро Вовнянко

Знаєте, а варіант, що 7 листопада в мітингу рекозлюціонерів візьмуть участь комуняки Симоненка – цілком реальний. БабЮля вже має такий досвід – спільно виходити на мітинги і протести з ленінцями – як раз проти бариг. Проти Кучми тобто.

Якщо баризі у спідниці можна виходити на протести з шанувальниками Маркса проти бариг – чому не можна Єгоркє, Лушпайці та Шабуніну?

Поява Міхо, Гацька, Шабуніна, Лушпайки, Єгорки, Парасюка та інших Нацкорпусів під червоними прапорами і піснями штибу “і Лєнін такой маладой” неймовірно влучно змалює дві тези.

Перша. Ніщо так не об’єднує ідейних нащадків Винниченка та Петлюри з нащадками Троцького та Леніна, як спільна класова ненависть до підприємців, фахових менеджерів, професійних робочих та інших людей дії. Буржуазії, тобто. Доведено протигетьманським повстанням 1918 р., де червоні та петлюрівці діяли пліч-о-пліч.

Друга. Порівняти гасла рекозлюціонерів зразка 2017 з гаслами більшовиків зразка 1917, і знайти в них 10 відрізнень – неймовірна складна, але інформативна задача, яка примушує багато про що замислитися.


Фото © Facebook Валерий Милосердов

Автор