Зрада і перемога тижня‬. 24-30 червня

Щотижня по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня.

Розглянемо події 24 – 30 червня.

ЗРАДА

На Полтавщині затримали одного з заступників голови Гадяцької райдержадміністрації, який у нетверезому стані побив трьох людей.

На Рівненщині нардеп від “Опозиційного блоку” мільярдер Вадим Новинський напав на митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського УПЦ (МП) Олександра Драбинка.

Підприємства теплокомуненерго Хмельницької області заборгували за спожитий природний газ 116,8 млн гривень.

Через масову вирубку лісу села Рахівського району “накрило” сельовими потоками.

З початку року на водоймах загинуло майже 500 осіб.

Незважаючи на досягнуті домовленості з керівництвом Маріуполя, ПАТ “Маріупольгаз” позбавило жителів приморського міста гарячої води.

Працевлаштована лише половина біженців – Кабмін.

ПЕРЕМОГА

Президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення в запас військовослужбовців, призваних у Збройні сили України в рамках 5-ої черги мобілізації в 2015 році.

Поточного року на відновлення авіаційної техніки Повітряних сил держава виділила близько 2,5 млрд грн. Це дасть змогу отримати після ремонту близько 50 літальних апаратів із відновленою боєздатністю: 35 літаків, решта – вертольоти.

Керівники Євросоюзу запевнили президента Порошенка, що Київ зробив усе необхідне для отримання безвізового режиму.

За підозрою в сепаратизмі заарештовано екс-секретаря Харківського обкому КПУ Аллу Алексндровську.

Рибний патруль відзвітував про перший великий “улов”. Співробітники Київського рибоохоронного патруля в ході дводенної спецоперації у акваторії Київського моря виявили вантажний автомобіль із більш ніж 600 кг нелегально виловленої риби.

Президент Порошенко домовився з президентом Болгарії Плевнелієвим про військово-технічне співробітництво і спільні інфраструктурні проекти.

Українське державне підприємство “Спецтехноекспорт” перемогло в тендері на постачання польським військово-повітряним силам ракет класу “повітря-повітря” середньої дальності P-27P1 для винищувачів МіГ-29.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Автор