Поліція Києва розшукує злодіїв, які “обчистили” банківські скриньки (фото, відео)

Зловмисники викрали близько 350 тисяч доларів США та кілограм золота у злитках із депозитних скриньок фінансової установи. За попередньою інформацією, у групі «працює» як мінімум троє осіб. Правоохоронцям відомо про три злочини, до яких причетні зловмисники.

На початку жовтня 2017 року до столичної поліції надійшло повідомлення про зникнення речей та грошей зі скриньки одного із банків у Подільському районі столиці. Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. Потерпілий – 54-річний підприємець – розповів правоохоронцям, що деякий час орендує скриньку у депозитарії банківського відділення, де зберігає 42000 доларів США, 5000 євро та кілограм золота у маленьких злитках. За тиждень до подій цінності були на місці, а нині чоловік виявив їх відсутність.

На місці до поліції звернувся другий клієнт – 42-річний мешканець Києва – із аналогічним повідомленням. Із його скриньки зникли 25000 доларів США, 40000 євро, 360 фунтів стерлінгів.

Згодом до правоохоронців надійшло ще одне повідомлення про крадіжку у фінансовій установи: із депозитної скриньки жителя Київської області теж зникли гроші.

Слідчо-оперативні групи провели огляд місць подій, опитали працівників банку, передивилися записи із камери відеонагляду.

Проведеним аналізом поліцейські встановили, що до цих злочинів причетні троє чоловіків, які знімали банківські скриньки на фальшиві паспорти із вклеєними у документи особистими фотокартками.

Правоохоронці розшукують чоловіків, зображених на фото. Громадян, які можуть повідомити інформацію щодо зловмисників, просимо телефонувати за номером 098-868-18-88 або 102.

За допомогу у встановленні місця знаходження крадіїв гарантована винагорода.

Джерело

Автор