«Армія. Мова. Віра» під забороною (фото, відео)

Фонд Порошенка

Дорогі друзі! Ми щиро вітаємо всіх із Днем Незалежності!

Цього дня для нас важливо було підкреслити, що основи Державності та Незалежності – це Армія. Мова. Віра. ЄС. НАТО. Україна.

Проте таке наше привітання сподобалося не всім, і влада через тиск на компанії, які друкували і розміщували борди, через втягування правоохоронних органів, змусила ці борди зняти.

Нам важко збагнути, що, зокрема, Служба безпеки України має проти «ЄС. НАТО. України». І трактувати це інакше, аніж антидержавну діяльність, складно.

Так, ми переконані, що правдивість державницької формули Порошенка «Армія. Мова. Віра» сьогодні є доведеною самим життям.

А формула «ЄС. НАТО. Україна» – це шлях, який дасть нам ті гарантії незалежності та демократії, при яких, зокрема, неможливим буде тиск на бізнес та бєспрєдєльні політиканські забаганки до правоохоронних органів знімати привітання з Днем Незалежності, бо вони комусь не сподобалися.

Надто російський стиль не пасує незалежній Україні.

Принагідно нагадуємо, Фонд Порошенка вже допоміг українській армії на понад 5 млрд грн. Він наповнюється суто грошима родини Порошенків і за вітальні борди сплатив відповідно до укладених угод.

Ми переконані, що Україна відстоїть свою Незалежність і стане частиною Європейської спільноти.

Ми віримо, що в ЄВРОПЕЙСЬКІЙ Україні буде верховенство права і гідність як право кожного.

Зі святом!


Петро Порошенко

Демонтувати, стирати й прибирати борди, сітілайти з привітанням.

Проти кого вони борються?
Проти Армії? Мови? Віри?
ЄС? НАТО? України?

Зараз потрібно єднатися, допомагати та битися проти росії та путіна.


Вікторія Сюмар

Ну, а тут таке, не святкове. По всій країні зараз демонтують вітальні борди Фонду Порошенка до дня Незалежності.

Кажуть, роздратування у високих кабінетах викликав сюжет: “Незалежність: Армія.Мова.Віра” і “Незалежність: ЄС.НАТО.Україна”.

Все як завжди: підключили силовиків, губернаторів і т. д. Задача – бордів не має бути. Попри угоди і проплачені фондом кошти все активно знімають.

Я не знаю достеменно, з чим саме воюють наші тилові силовики і військові адміністрації. Чи з Армією, чи з Вірою? Чи, може, з НАТО на бордах?

Але точно знаю, що мені це дуже нагадало часи, коли адміністрацією Кучми керував медведчук, і ще менеджерів Януковича. Це такий фірмовий російський стиль, який дуже зручно впроваджувати під всіма загрозами і можливостями воєнного стану.

Дуже вже хочеться, аби опозиції в країні не було. Аби не було політичної памʼяті. Не було незалежних телеканалів. Аби не було нічого, що не вписується в картинку тотально керованого страхом світу. А лише свої ТГ-канали і один суцільний Марафон.

Але Україна – не росія. Тут так не спрацює, рано чи пізно…


Валерій Прозапас

Здирання бордів з написом “Армія. Мова. Віра. ЄС. НАТО” не дивує, епоха “єдыного марафону” рано чи пізно мала призвести до чогось подібного, це логічне продовження політики “нових ліц” зі спотворення реальності.

Ми ж ніколи не були “какой разніцей”, не ржали з “термосу” і не розповідали, як просто “прєкратіть войну”, – не треба нагадувати, як всім народом премудро відмахнулися від фундаментальних речей заради популістичного оману, це, не дай бог, може змусити когось задуматися.

Читайте ото краще колективного Лєщєнка, а не борди, він вам пояснить все за князя Володимира, “заявку на прискорену процедуру вступу” та інші найвеличніші прориви з часів Ярослава Мудрого.

Блокування каналів і прокачки позітівних блогерів виявилось замало, тепер це, – одразу відчувається рука братів Подоляків.

Ну-ну.


Ростислав Павленко

Довго не було, і от знову.

П’яти років на Банковій мало б уже вистачити, щоб зрозуміти: «скасувати» людей чи поняття, які не подобаються, не вийде.

Навіть якщо заплющити очі.
Навіть якщо розплющити їх, вирячити і нагримати на підлеглих і всілякі органи.

Потім буде тільки гірше.

Бо здирати у переддень святкування Незалежності нагадування про поняття, на яких Незалежність тримається, – дуже недобрий знак для тих, хто цим займається.

Автори
, ,