В інформаційному полі починається спека

Юрій Бірюков

В інформаційному полі починається спека — кількість зведень з різних ділянок фронту зростає, чутки та плітки, невгамовне читання телеграм-каналів та інформаційних смітників. У деяких починається свербіж і непереборне бажання опублікувати свічку.gif та поширити ідіотські домисли.

А тому – прохання.

По-перше, середньостатистичний користувач соцмереж навіть сто сімдесяти трьох п’ядей у лобі буде безсилий проти професійної роботи ІПСО. Російські ІПСО зараз на максимумі працюють зі своїми “атака захлинулась”, “100500 Leopard підбито” тощо.

Запам’ятайте, ви НІКОЛИ не зможете розібратися, де “правда”, де “прикрашена правда”, де “частковий фейк”, а де “чистий фейк”!

Найчастіше підбитий Leopard у результаті виявиться комбайном, розумієте? Ну ось перестаньте читати все підряд і намагатися зрозуміти, тішачи себе ілюзією того, що, звичайно ж, саме ви та саме зараз зможете знайти крихітки правди.

По-друге, шашечки чи їхати? Залужний наш герой і Головнокомандувач армії чи всепропало-нічогоневийшло? Ви з ранку до вечора тягаєте соцмережами його фотографії, пишете дифірамби, але потім починаєте сумніватися в результатах роботи ЗСУ? Серйозно?

По-третє, допомагайте мірою сил і можливостей будь-яким волонтерам, з ким ви працювали весь цей час. Будь-яким, незалежно від прізвищ та/або якихось вторинних політичних ознак. Наразі армії потрібна пікова допомога, максимальна підтримка та турбота.

Вірте у ЗСУ!

Автор