10 хороших новин 03.04.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила 45 атак копрокадаврів на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 6 скупчень лаптів та безпілотник.

✔ Пашу Мерседеса посадили під домашній арешт, з електронним браслетом. Осквернили не брендовим аксесуаром зализану до блиску ногу владики. Заборонили потикатися в Лавру. Для УПЦ МП це щось на кшталт зомбі-апокаліпсису, вони так не ох*ївали з часів, мабуть, Томосу.
А головне ж – Паші заборонили знімати відосики. Відключили головну зброю бойового некроманта. Тепер головне, щоби він собі язика раптово не вкусив, бо помре від власного трунку.
На суді Паша мав вигляд страшний і жалюгідний. Над головою німбом світилося: нах*я ж я такий самовпевнений і не з’ї*ався, коли було можна. Годинник за 40 тисяч євро відлічував останні години його щасливого життя.
Єдине можу сказати – шкода, що не в СІЗО. Йому би там якраз набили всі храми Лаври на спину за ці два місяці.

✔ Свято-Покровський Кафедральний собор у Хмельницькому, де побили військового, перейде до ПЦУ. Намісник храму вже й ключі віддав. Хулі, на його місці і Жанна Д’Арк би не опиралася з усіма її глюками.
Військовий, нагадаю, прийшов до храму спитати у вірян, скільки людей мають ще померти, щоби вони перестали ходити до московських попів. Так, це трохи виглядає як провокація. На яку попи залюбки повелися і влаштували у домі божому реслінг, булінг і газлайтінг. І знаєте, я тут 100% на місці військового, бо говорити по-людськи з РПЦвУ намагалися 9 років, на що вони відповідали, що не розуміють ніякої мови крім церковнослов’янської та 3,14здюлів. І то ми від 3,14здюлів утримуємося, щоби якась вегетаріанська організація ООН не занила про українські релігійні утиски. Ми толерантні. Ми такі, бл*ть, холоднокровні та толерантні, що у пеклі котли вистигають. Але просто на все свій час.

✔ А що ж там Почаїв, спитаєте ви? А законопроєкт у Раді зареєстровано, щоби і тут розірвати договір оренди.

✔ Історія з Владлєном Татарським прекрасна усім. Гай Річі має зняти фільм на її основі. Аж, бл*ть, муторно, що доводиться восхищатися роботою феесбешників. Але як красиво, куди там Гіві, куди там Стрємоусову. Кажуть, Симоньян навіть свій творчий вечір скасувала, про всяк випадок, бо мало лі яка ще знадобиться священна жертва.

✔ Повернулися з полону 12 наших героїв: 10 військових і 2 цивільних.

✔ У Фінляндії заморозили кошти лаптєцентру науки і культури. Та і як може бути центр науки і культури того, чого немає?

✔ МВФ схвалив рекордний кредит Україні на $15,6 млрд. Уряд Нідерландів виділяє пакет допомоги на 274 млн євро на гуманітарну допомогу та охорону здоров’я. Канада виділила додаткових $1,8 млрд.

✔ Наша постійна рубрика «гієна огнєнная». На росії чмобік дізнався, що його племінники перетворилися в Україні на собачий корм, і взяв у заручники десяток військових. Але не перебив їх, а здався поліції. Горюшко.
Колишній вагнерівець, засуджений за вбивство односельчанки, після помилування діє набагато цікавіше. Він повернувся у рідний Новий Бурець і тепер тероризує все село: ганяється за ними з вилами, трощить автівки, а місцевий дільничний ї*ав з ним зв’язуватися.
Приємно, що туди, куди поки не долітають наші Хаймарси, доїжджають демобілізовані горлорізи вагнера.

✔ Російський блогєр Міхаіл Лучін назбирав грошей з лаптів і хотів замовити дрони на Алі для своєї лаптєногої армії. Але злобні українські хакери трішки підправили замовлення, і тепер він має штучних х*їв на 25 тисяч доларів.
Нехай тепер їх під Бахмут пошле, рани затикати. Замість тампаксів.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор