Розробники гри S.T.A.L.K.E.R. 2 відповіли на погрози росіян

Група російських хакерів викрала низку матеріалів майбутньої гри STALKER 2 та погрожувала їх опублікувати. Розробники негайно відреагували на цей випадок і запевнили, що їхня позиція не зміниться. Про це повідомляє 24 канал.

Росіяни, застосовуючи шантаж, вимагали повернути майбутній грі російську локалізацію. Втім, представники “братнього народа” вже вкотре попалися на тому, що українців неможливо налякати.

Реакція GSC Game World

Розробники підкреслили, що нещодавно хтось зламав обліковий запис програми для спільної роботи з зображеннями, який належить одному зі співробітників. І це вже далеко не перша спроба – росіяни вдаються до цього вже понад рік.

Ми – українська компанія. І як і більшість українців також побачили останнім часом безліч набагато страшніших речей: наші зруйновані будинки, понівечені долі та смерті близьких. Злякати нас подібними діями не вийде, – запевнили в GSC.

Тож компанія запевняє, що її позиція залишається незмінною – вона й надалі продовжуватиме робити все можливе задля рідної країни.

Прохання до шанувальників

Окремо GSC Game World звернулася до шанувальників своїх ігор. Вона просить у разі, якщо росіяни таки злиють матеріали S.T.A.L.K.E.R. 2, не дивитися та не розповсюджувати їх.

Застарілі та розробницькі робочі матеріали можуть розмити враження від фінальної ідеї, яку ми заклали в гру. Дочекайтеся, будь ласка, офіційного виходу, – просять розробники.

Резюмуючи, вони наголосили, що просто зобов’язані докласти максимум зусиль, аби геймери отримали справжнє задоволення від гри.

Автор: Василь Денисюк

Джерело

Ілюстрація: GSC Game World

Автор