10 хороших новин 12.02.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах Білогорівки і Серебрянського лісництва Луганської області та Торського, Федорівки, Бахмута, Іванівського, Часового Яра, Первомайського, Побєди, Мар’їнки і Вугледара Донецької області. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили лаптям десять скупчень, позицію ППО і два склади з боєприпасами.

✔ У Бердянську по аеродрому прилетіло настільки вдало, що більше сотні лаптів розірвало від захвату.

✔ Монтян оголосили про підозру. Якесь диво, прям аж не віриться. Цікаво правда, чи сяде таки зрештою за грати ця жіноча версія Киви. Робимо ставки.

✔ Бавовна на Білгородщині. Три прильоти на територію промислового підприємства, є руйнування в одному з корпусів, вибиті вікна. Також один снаряд прилетів у зупинку, пошкоджено 3 авто. На росії, судячи з ніякої реакції, вже давно вважають БНР своєю територією навіть менше, ніж окупований Крим.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». У московській народній республіці горить хмарочос бізнес-центру «Москва-Сіті». Загорілися нібито будівельні матеріали на четвертому поверсі. Це вже, до речі, друга чи третя пожежа у цьому беце. Він, по ходу, проклятий.

✔ Швейцарський банк Credit Suisse заморозив державні активи РФ та російського Центробанку на майже $20 млрд.

✔ Міжнародна федерація плавання забрала у лаптів чемпіонат світу-2025.

✔ У Національній музичній академії України імені Чайковського нарешті заборонили викладання російською мовою. Могли би, звісно, і перейменувати, але і це хоч щось.

Литва передала нам зенітні установки L70 для знищення літаків, вертольотів та безпілотників на відстані до 5 км у будь-яких погодних умовах, боєприпаси та інші корисні ніштяки.

✔ Наша постійна рубрика «гієна огнєнная». Чмобіки знову бунтують, і знову у російський класичний спосіб – збилися в отару і бекають, що командування вже бачить їх у вигляді фаршу. Цього разу злочинну відсутність патріотизму проявила колишня тероборона Ростова, яку ви3,14здили воювати штурмовиками у Донецьк. Просять губернатора Калінінградської області поставити за них свічку і не кидати їх більше на штурм. До чого тут губернатор, х*й його знає, мабуть, просто дуже сцикотно звертатися напряму до утіпутіна.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

На фото:

Автор