10 хороших новин 26.01.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Червонопопівка Луганської області та Верхньокам’янське, Спірне, Роздолівка, Благодатне, Бахмут, Кліщіївка, Мар’їнка, Вугледар і Павлівка на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 26-ніх*ясобі скупчень, дві позиції зеніток, чотири склади боєприпасів, пункт управління, уронілі сушку, алігатора і два безпілотники.

✔ Штати вже офіційно оголосили, що передадуть нам 31 штуку Абрамсів. Станеться це, правда, не раніше весни, зате це будуть самі наворочені Абрамси, і наші ведмедики скоро вже поїдуть на них учитися.

✔ Тим часом все більше країн повідомляють про рішучу готовність відправити нам свої танки. Долучилася Канада зі своїми чотирма Леопардами, Словаччина з тридцятьма (!) Т-72, Швеція грозиться поставити свої Stridsvagn 122, причому аж 120 штук, і це шведська модифікація Леопарда, хоч і звучить як назва столика з ікеї.

✔ Швейцарія тим часом вирішила не тримати нейтралітет і повноцінно запровадити дев’ятий пакет антиросійських санкцій ЄС. Це санкції щодо експорту технологій подвійного призначення, інвестицій в енергетичному та видобувному секторах, реклами та маркетингу.

✔ З балалайні йде найбільша у світі целюлозно-паперова компанія International Paper. Русняві партнери компанії викуплять її частку орієнтовно за 500 млн доларів. Враховуючи, що перед цим із рф пішла компанія Sylvamo Corporation, скоро лаптям точно доведеться писати на бересті.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія» сьогодні особливо з вогником, бо у Кірові горіла Феодорівська церква, у якій лаптів благословляли на війну.

✔ США нададуть нам не тільки Абрамси і всякі корисні ніштяки для делаптифікації світу, а й $125 млн для того, щоби пофіксити проблеми в енергетиці.

✔ Штати ввели санкції проти ПВК «Вагнера» і голови Федеральної служби виконання покарань рф у Тулі Івана Прокопенка, який допомагав Пригожину вербувати нове м’ясо. І тут під санкції потрапили акціонерне товариство Terra Tech, що постачає космічні знімки, отримані безпілотниками, китайський дослідницький інститут космічної науки та техніки Чанша Тяньї, який замовив Terra Tech супутникові знімки і «БАРЛ» – руснява космічна компанія, що надає лаптям супутникові знімки високого дозволу.
Так шо можна сказати, що США вичавили вагнеру очі у якомусь сенсі.

✔ Спілка європейських футбольних асоціацій позбавила Казань права прийняти поєдинок за Суперкубок УЄФА-2023. Йдеться про традиційний футбольний матч між переможцями Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Він мав відбутися на казанському місцевому стадіоні «Ак Барс Арена».

✔ Звершилось довгоочікуване і можливо навіть непоправне – ми його втратили. Микола Тищенко з Таїланду заявив, що не повернеться в Україну. Принаймні поки не закінчить всі свої справи у Таїланді. А враховуючи, що його вже вигнали з партії, у Миколи в Таї буде стільки справ, що він не поїде звідти, доки його не депортують. Так, він йшов по мажоритарці, і через це його не можуть вигнати взагалі з народних депутатів, але х*й він ще полетить у якісь відрядження.
Хто б нам у 2021 так році сказав, що після усіх скандалів з вечірками, Велюром і договорняками Зеленському упаде забрало за невчасну Коліну поїздку у Таїланд? Життя непередбачуване, як Тищенківські коментарі на історичну тематику.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Фото: МНС росії

Автор