10 хороших новин 28.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Площанка і Червонопопівка Луганської області та Спірне, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Андріївка, Кліщіївка, Авдіївка, Водяне, Мар’їнка, Побєда і Золота Нива на Донеччині. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери набили шість скупчень лаптів, два пункти управління і склад боєприпасів.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Луганщині». Русня вже по конкретному зйо*ує з Кремінної. Офіційно підтверджено, що вони вивезли командування. Тим часом непереможна українська армія взяла у районі Кремінної у полон групу лаптів (на відео мінімум п’ять штук), які вийшли на них із лісу. Так шо буде з ким тепер поговорити про тамтешні справи.

✔ В Італії скасували концерт піаністки Валентини Лисиці, колишньої киянки, яка надрочує на путіна. Настільки, що навіть отримала паспорт «донецької народної абізянії» і їздила туди с концертами, поки у піаніну не насрали. Активісти помітили афіші Лисиці, влаштували скандал, і вона пішла за руським кораблем. Це вже не перше скасування, колись ця сепарка була затребуваною на Заході, але з початком війни нею стали гидувати. Скасували концерт у Торонто, Нідерландський авіаперевізник «KLM» через скарги пасажирів вилучив її з мультимедійної системи на борту, тепер от Італія, далі буде 😈.

✔ Британія передасть Україні гелікоптери Sea King і вже провела навчання для десяти наших екіпажів. Westland WS-61 Sea King — це британська ліцензована модифікація однойменного американського вертуна, також відомого як Sikorsky (!!!!) SH-3 Sea King. Вміє топити субмарини.

✔ У русні через санкції впав експорт Газпрому до найнижчого рівня з початку століття. За даними Bloomberg, він скоротився майже вдвічі, досягнувши найнижчого рівня з початку XXI століття. Зараз російський газ до Європи надходить лише через один із пунктів на кордоні Росії з Україною та через одну нитку газопроводу «Турецький потік» через Туреччину до Угорщини та Сербії.

✔ А це просто орейро – у москві генерала-мнсника ледь не вбило гигантською бурулькою. Вона впала йому на голову з даху нежитлової будівлі, але оскільки мізків там не було, то вона не заділа ніякі життєво важливі органи. Зато тепер всі шукатимуть винних у тому, що генерал там шарився.
Ідеальне до речі знаряддя вбивства – ні оруддя вбивства потім не знайдеш, ні відбитків 😂. Небензя, шо ти там, спиш? А у наших секретних натівських лабораторіях вже формується новий бойовий підрозділ.

✔ В Одесі демонтують Катьку №2. Вірніше, поки тільки розібрали дерев’яну огорожу. Потім шальную імператрицю планують перенести у місцевий художній музей.

✔ У Ростовський області згоріла казарма. Двоповерховий корпус 150-ї лаптєногої мотострілецької дивізії. Судячи з відсутності заяв про постраждалих, можливо, звідти будуть ще хороші новини 😈.

✔ Мер посіченого ракетами Лебедина (це на Сумщині) Олександр Бакликов поскаржився в СБУ на адміністрацію місцевої школи, яка запросила до дітей діда мороза. Він назвав це «радянсько-агітаційним шабашем». Красавчик.

✔ І наша постійна рубрика «гієна огнєнная». Жителів Якутії, де немає ні доріг, ні роботи і ніхуя, зате багато говніща, знову порадували святковою скульптурою. Знаменитий гівноскульптор Михайло Боппосов зліпив із «російського мармуру» зайчика. Символ нового року, якщо ви не знали. Логічно, що на росії – країні крадених унітазів, він має бути з результатів дефекації.
Виліпив би ще Хрещатик, чого уж там. Вся росіюшка гівном би заради такого скинулася. А потім брали би його штурмом. Був би хоч якісь Хрещатик, де російська армія дійсно зможе провести свій парад.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор