10 хороших новин 20.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Стельмахівка, Червонопопівка і Серебрянське Луганської області та Верхньокам’янське, Підгородне, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Красногорівка та Мар’їнка Донецької області. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери набили лаптям 18 скупчень, 12 позицій зеніток, склад боєприпасів і 3 пункти управління.

✔ Бавовна у Брянській області – на електромережі прилетів безпілотник, який трошки поламав автомобіль і адмінбудівлю. То його просто від Сумщини зрикошетило 😊.

✔ Зенітники уронілі лаптям дві вертушки за один день і майже в один і той самий час, обидві на Донеччині. Чи вдалося виковиряти екіпажі цих Мі-8, не повідомляється.

✔ У Нікіти Міхалкова забирають його улюблене помістя в Італії, у Тоскані, разом із 12 га землі, гуральнею і виноградниками, бо Нікіта Міхалков потрапив під санкції ЄС. Адвокат плачеться, що з цим вже нічого не можна зробити. Міхалков мовчить, у нього рот зайнятий.

✔ На Росії, в Чувашії потужна бавовна на газогоні, і знову постраждали будівля і автомобіль. Схоже, бойові гуси тут і на Брянщині були з однієї стаї 😈.

✔ У Путіна цього разу настільки перебзділи за рейтинги, що Зеленський знову поїхав на фронт, а їхня силіконова кукла сидить у бункері, що з переляку на3,14зділи, мовляв, путін також був на передовій, навіть на передовішій передовій за цього жидобандерівського укрофашиста і у той же день! Щоправда, «зона проведення піцоперації», яку нібито відвідав путін, дуже схожа на штаб військ Південного лаптєногого військового округу в Ростові-на-Дону: меблі, головний стіл, обстановка. Раніше на тій же «передовій» вже воював Шойгу, теж писали, що він у зоні піцоперації.
Найстрашніша передова для путіна – то поїхати до Лукашенка, бо зацілує до смерті. Остання любов вона ж, як відомо, сама пристрастна 😂.

✔ Попи УПЦ МП написали Зеленському кляузу на РНБО, СБУ та 95 квартал, які їх притісняють, очорняють та усіляко заважають займатися сатанізмом. Просять захистити віру від утисків і не розділяти православний український народ.
І правда, одна половина українського православного народу хоче, щоби їх спалили разом з їхніми мерседесами, а друга – щоби їх гнали копняками і 3,14здюлінами прямо до Білгорода, через мінні поля. ВолодимрСанич, хвате розділювати народ, виберіть уже щось.

✔ З нового року в Україні можна буде безкоштовно обмінювати лампи розжарювання на нові LED-лампочки. Планується це організувати у відділеннях Укрпошти, одна повнолітня людина може обміняти до 5 ламп. Непогана виходить економія. Це така спеціальна програма ЄС з енергоефективності, писала про неї вже якось.

✔ Україна отримала грант у $2 млрд від США, гроші витратять на виплати бюджетникам.

✔ Русня ще активніше спивається – залежність від бухла на росії виросла на 7%, повідомляє лаптєМОЗ. Причому тепер у лідери виривається жіночий алкоголізм. Самки лаптів, засмучені, що не дісталася лада-200, заливаються боярою, що призводить і до смерті їхніх дітей. Також русня стала на 6% більше хворіти на психічні розлади, особливо це стосується кріпосних у деревнях. Не останню роль у цьому зіграли пижжені в Україні електрочайники без підставки та інтернет у вигляді кабелю. Сходять з розуму бруднодупі, не розуміють, чого воно там працювало, а тут не хотіт.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор