10 хороших новин 10.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Площанка, Невське, Білогорівка Луганської області та Яковлівка, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Дружба, Невельське, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині. Ландшафтні дизайнери значно покращили горизонт у районах семи пунктів управління лаптів, шести скупченнях і зосередженні арти. А що не добили наші, добивають самі бруднодупі – це називається «дружній вогонь». Танки виходять на позиції і розстрілюють своїх же чмобіків. Вражаючий рівень підготовки.

✔ У Криму, в смт Совєтське жила-була казарма з лаптями. Жила погано, українські свині з курами перебувають у кращих умовах, але на то вони і тварини вищі за рівнем еволюції ніж лапті. Грілися кримські чмобікантропи буржуйками, а напередодні отримали зарплату. Ну і, мабуть, хтось із них дихнув на пічку так, що загорілося. Станом на зараз маю інфу про трьох двохсотих.
До того ж у Криму сьогодні знатно гупало у Гвардійському під Симферополем, у Саках і Севастополі. Повідомляють, що ППО намагалася збити дрони 😈.

✔ Ну і на продовження нашої постійної рубрики «горящая росія», у Москві знову пожежа. Цього разу палає двоповерхова старовинна садиба Лопухіних кінця 17 століття, у півтора кілометрах від кремля. Погоріло, у порівнянні із ТЦ і заводами, небагато, всього тільки десять квадратів, але і садиба не така велика. Після того, як Онуфрій облився кров’ю Христовою, це теж непоганий знак.

✔ Непереможна українська армія отримала унікальний автобус-шпиталь за 150 тисяч євро, облаштований на базі 12-метрового автобуса Mersedes-Benz та забезпечений найсучаснішим медичним обладнанням. Два операційних крісла, п’ять реанімаційних місць, сім моніторів життєдіяльності, сім перфузорів, коагулятор для зупинки кровотеч, відсмоктувач рідин, апарати УЗД та ШВЛ, стоматологічне крісло з відповідним обладнанням та потужний Wi-Fi для телемедицини. Одна з головних переваг медичного шпиталю – це його мобільність. Донейтили на нього німці та українці, які живуть у Німеччині.

✔ Азербайджан відправив нам партію промислових трансформаторів та генераторів на $850 тисяч.

✔ Депушкінізація на Вінниччині: у Тульчині знесли пам’ятники Пушкіну і Суворову. Яка втрата для місцевих собак та голубів 😂.

Олексій Петров пише, що бавовна у Мелітополі завітала у кафе «Привал охотника» з готелем, де лапті облаштували собі стійло і якраз гуляли вечірку на честь дня народження абізяна Балицького. Вечірка завдяки нашим Хаймарсам відбулася з вогником, гриль-меню суттєво розширене. Але Балицького ніби не було.
Федоров додає, що прилетіло у будівлю мелітопольської християнської церкви, де також було стійло у лаптів. Велике стійло для лаптів, там їх близько двох сотень було. Загалом же пролунало близько 10 вибухів, так що чекаємо ще на хороші новини.

✔ Інквізитори з СБУ викрили диякона МП, який агітував за приєднання Запоріжжя до РФ у соцмережах (подрібнішали нині опозиційні проповідники), і виявили у Харківській єпархії літературу та сухпайки окупантів. Але ви не думайте, що вони там жерли скоромне у піст. То, вапще, було а антиросійських цілях, бо кожен вітчизняний пайок наближає лаптя до смерті, так що вони їх берегли на випадок нової атаки на Харків, або якщо доведеться прийняти мученицьку смерть, бігме 🤣.

✔ Країни ЄС досягли згоди щодо надання Україні 18 млрд євро у наступному році. Але це не подарунок, а пільговий кредит на 10 років.

✔ І хороше про карму. Був такий молодий абізян Ілля Гаманін, який у Куп’янську нищив на камеру українську символіку і взагалі аж із штанів вистрибував, так хотів бути російським патріотом. Коли Куп’янськ очистили, він звалив із лаптями у Білгород. Але там його мобілізували і відправили у Бахмут 😂. Про кінець цієї прекрасної історії, я думаю, ви вже здогадуєтеся.
Тому що після того, як ти піднімаєш свої немиті руки на Герб України, ці руки відвалюються.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Фото: Міноборони України

Автор