10 хороших новин 09.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах Білогорівки на Луганщині та Кліщіївки і Мар’їнки Донецької області. Ракетники та артилерія перетворили два скупчення на два залежка лаптєносних порід.

✔ Наша постійна рубрика «з аганьком». У Москві сьогодні було по-святковому, бо на Ленінградському шосе палав, вибухав і іскрився ТЦ «Мега Хімки». Загасити не могли, дах величезної (17 000 кв) будівлі обвалився, шкода тільки, що там військових лаптів у цей момент не було. Поки основна версія, що загорілося у будівельному гіпермаркеті через те, що хтось щось неправильно зварював, а вибухали балони з аерозолями. Сума збитків – близько 30 млрд рублів

✔ Ще сьогодні жирно горіло у Барнаулі, на Алтайському шинному заводі, що робив покришки Nortec, які юзає у тому числі лаптєнога армія. Там вогнем охоплено не менше квадратного кілометра. А ми знаємо, що коли шини горять, то добрий знак 😈. І ще у Москві загорілася адмінбудівля, щоправда, пуста, і вибухнув будинок у Рязані – бомбануло самогонний апарат, кілька квартир зруйновано.

✔ Пентагон опублікував список зброї з нового пакету допомоги для України ще на $275 млн. У пакеті – боєприпаси для Хаймарсів, 80 тис. 155-мм артснарядів, обладнання для боротьби з дронами, засоби ППО, Хамві і ще багато чого смачного.

✔ Служба божа сьогодні навідалася до митрополита Антонія Паканича – найвпливовішого клірика і сірого кардинала МП. Онуфрій на честь цього перевернув на себе чашу з вином для причастя під час літургії, бо на нього впав інший піп. То для попів дуже поганий знак – пролити на себе кров Христову. Навіть гірший за приход СБУ, от побачите.

✔ СБУ, до речі, ще повідомила про підозру ректору Почаївської духовної семінарії УПЦ МП, який шуршав російською пропагандою на фейсбуці під псевдонімним акаунтом.

✔ Норвегія виділяє $100 млн на відновлення інфраструктури в Україні, їх планують витратити на пришвидшення ремонту системи електропостачання.

✔ Болгарський парламент нарешті підтримав надання нам військової допомоги, причому озброєння це, як повідомляється, входить до трійки пріоритетів української армії. Що саме дадуть – засекретили.

✔ Естонія відправила нам 11 автобусів з генераторами для Житомира, Харкова, Бучі і Полтави.

Китай встановив колючий дріт на кордоні з росією (на фото). Бл*ть, це ж наскільки треба бути лишайними і кінченими, щоби від вас відгородився навіть Китай 😂. Я не буду жартувати про Талібан, який від лаптів в ужасі відхрестився, вистачить того, що на мене русня полює 😂. Паркани стоять біля річки Амур у зонах, де є спуск, а на ньому таблички, що попереджають про покарання для тих, хто полізе.
Польща ж тим часом будує на кордоні з росією електронний бар’єр, який має охопити увесь сухопутний кордон з Калінінградською областю.
Хоча по хорошому треба не оце все баловство, а добротний високий паркан, як у грі престолів. Тільки ще з кришкою.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор