10 хороших новин 04.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Площанка і Білогорівка на Луганщині та Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Андріївка, Курдюмівка, Водяне, Первомайське, Веселе, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.

✔ Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери знищили близько 10 скупчень лаптів, три позиції зеніток, два пункти управління, уронілі сушку і дрон.

✔ На Росії ачтослучілось цього разу у Нижньовартовську. Через вибух обрушилися два поверхи у п’ятиповерховому будинку, п’ятеро загиблих. Вибухнув газобалон або самогонний апарат. Яка ж, бл*ть, прекрасна іронія – негазифікований будинок на вулиці Миру у росії. Вибух бутля самогону, бо немає грошей на горілку… І ці викидиши пітекантропів намагаються ще комусь довести, що у їхньої країни є майбутнє.

✔ Литва відправила нам партію 155-мм боєприпасів.

✔ Центр спротиву повідомляє, що лапті з абізянами погрузилися у катафалки-автобуси і організовано з’ї*али з Олешок. Розігріте хаймарсами повітря Херсонщини різко перестало їм підходити 😂.

✔ Дніпровська зенітна ракетна бригада на сході уроніла лаптям чергового алігатора разом із начинкою. За гроші, які коштувала ця вертушка, можна було би газифікувати той нещасний дім у Нижньовартовську, але пох*й.

✔ Велика Британія надала непереможній українській армії партію зимового спорядження. Нові комплекти отримали воїни, які проходять навчання у рамках місії Interflex.

✔ Укроборонпром повідомив, що вони вже на фінальній стадії випробувань українського ударного дрона. Продовжую наполягати на назві «Русні 2,14зда». Може, створимо петицію?

✔ Наша постійна рубрика «гієна огнєнная». Не перестаю захоплюватися маразматичними спробами лаптів продемонструвати турботу про самок чмобіків. Поки українці за день збирають мільйон на якусь суперсучасну пофігень для ЗСУ, громадяни країни з 11-ю світовою економікою ледве змогли скинутися на троянду і пластикове відро морозива для дружини мобілізованого у Примор’ї. Ще й фотографуються з нею утрьох🤦‍♀️, щоби зафіксувати свій подвиг. А ярославські лапті усією деревнею назбирали для майбутньої вдови дрова, щоби було чим потім заправляти ладу-200 😂.
Дрова, бл*ть, у країні, яка заробляє на торгівлі нафтою і газом.

✔ Наступного року у G7 головуватиме Японія, і тамтешній міністр закордонних справ вже повідомив, що вони посилять тиск на росію. Японія, до речі, повільно і обережно, але починає створювати військо і озброюватися, уявляючи, як після Криму додому повернуться і Курильські острови. Тільки Крим до України, а Курили до них.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉