10 хороших новин 09.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія розбомбила лаптям 8 скупчень, дві позиції ППО, дві станції РЕБ, уроніла п’ять ї*учих іранських мопедів і два орлана.

✔ Лапті демонстративно з’ї*алися з Херсону. Так-так, знаю, що це, за більшістю версій, якійсь руснявий тактичний хід, і вони стягнули у регіон додаткові резерви та окопалися на лівому березі, але все одно хочеться трохи порадіти. Хоч би тому, що на болотах не розуміють, що це за х*йня і вірять у втечу лаптів з Херсону більше, ніж ми.

✔ Стрємоусов таки здох. У це навіть не віриться, бо смерть людини наступає після смерті її мозку, а мозок у Стрємоусова здох ще задовго до війни. Але будемо вважати, що якісь напіввідмерлі лобні долі таки посадили його у машину і викатили її під вантажівку. Тобто на нього партизани пожаліли навіть вибухівки.
Лапті зі скорбними таблами коментують цю непоправну для наркодилерів утрату, але, по-моєму, у Кремлі полегшено зітхнули. Бо він затмєвав навіть Небензю своїми виступами.

✔ Харків позбувся погруддя Пушкіна, а Ужгород – монументу радянських «визволителів». Замість нього там можуть поставити пам’ятник закарпатським штурмовикам 128-ї бригади.

✔ У Зеленівці, у кафе «Фариз», лаптям на десерт подали розрив сраки. Приліт був такої сили, що їхні тельбухи поразвішало по деревах. Як могли прикрасили Херсонщину до наступного етапу контрнаступу 🥳.

✔ Всесвітня боксерська рада викинула російських дуболомів зі світових рейтингів, тобто тепер вони не зможуть змагатися за титул WBC.

✔ Частково мобілізованих із Ульянівська височайше командування викинуло на передову навіть без пакетів і сказало виживати, як уміють. А вони ніяк не уміють 😂. Тож тепер самки частково мобілізованих б’ються замість них, переважно з військкоматом і по телефону. Невідомо, скільки продовжуватиметься ця файта, бо там їм сказали, що вони фейкові, і чоловіки їхні фейкові, і взагалі, йдіть нах*й, нові лади ще не зійшли з конвеєра.

✔ А от на Луганщині чмобікі виявилися не ликом шиті, бо потрапили на передову з тюрми. Опинившись на волі, вони забрали зброю і з’ї*али з лінії фронту за першої ж нагоди. Шкода, що їх зрештою упіймали, бо такі цінні кадри мають якомога скоріше повертатися на родіну і служити виключно своїм нізменим цілям 😈.

✔ Матері мобілізованих росіян із Воронезької області повідомляють на відео, що їхні синачки з трудом вилізли з-під трупів співвітчизників і тепер благають забрати їх додому. Бо вижило десть 30 рил із півтисячі.
Але ж росіяни своїх не кидають. Доведеться залишатися зі своїм пакетним підрозділом. А что случілось, ви думали, що цей девіз означатиме, що вас звідти заберуть? 😂

✔ Офіційного підтвердження поки нема, але є інфа, що непереможна українська армія встановила наші Прапори у Калинівському Херсонської області та Снігурівці Миколаївської.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Фото: Закарпатська ОДА

Автор