10 хороших новин 03.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Макіївка, Невське і Білогорівка Луганської області; Верхньокамʼянське, Спірне, Бахмут, Майорськ, Первомайське, Новомихайлівка, Водяне, Павлівка та Пречистівка на Донеччині. Авіація зачистила від руснявої плісняви вісім скупчень і чотири позиції ППО. Ракетники і артилерія відзначили своє професійне свято роз’ї*авши три скупчення лаптів, два скупчення зброї і техніки і два склади боєприпасів.
До російської пакетної армії приєдналося 730 нових тушок.
А, і ще непереможна українська армія звільнила село Мала Сейдеминуха на Херсонщині.

✔ 39 чмобіків на Луганщині втекли від обстрілу в ліс і вже два тижні живуть там, п’ють воду з калюжі, на ніч гасять вогнища, аби на них не вийшли. І бояться повертатися на росію, бо там їх оголосять дезертирами і посадять на 10 років.
Але думаю, що потеряшкам нічого боятися, родіна їх не посадить. Просто надає 3,14здюлін і відправить назад на фронт, щоби наступного разу повернулися вже як нормальні росіяни, у мішках.

✔ Парламент Болгарії нарешті проголосував за надання військової допомоги Україні. Поки не відомо якої, але оцініть масштаб звершення. На болотах вже виють про братушок-зрадників і обіцяють суворо помститися.
Кругом, кругом одні врагі 😂.

✔ З полону повернулися ще 107 наших героїв: ЗСУ, ВМС, ТрО, Нацгвардія, «Азов», Нацполіція, прикордонники, держслужба транспорту. 74 з них – оборонці «Азовсталі».

✔ Лапті у Голій Пристані на Херсонщині нарешті отримали Хаймарси, але є нюанс 😆 .
Будівля, у якій вони влаштували собі адміністрацію, перетворилася на поки що ніх*я не живописні руїни. Епіцентром став кабінет «голови місцевої адміністрації» Геннадія Недялкова. Є така чутка, що під час прильоту у будівлі була енна кількість руснявих офіцерів, які прискакали туди на нараду.

✔ Рада підтримала за основу законопроект, яким військовим під час воєнного стану дозволено брати відпустку на 10 днів без пояснення причин. Нагадаю, що поки що у відпустку можна було тільки з особливо поважної причини.

✔ У Мелітополі бавовна завітала на велику базу лаптів, яку вони облаштували собі на підприємстві «Рефма»: штаб ФСБ і ангар, повний техніки. Як наслідок, зруйновано три верхні поверхи офісної будівлі і пошкоджено ангар, де було 80 бойових машин.

✔ Наша постійна рубрика «шо там у Білгороді». А у Білгороді – евакуація, лапті тікають у Тульську область. Знаючи карму білгородців, у Тульській області напружилися 😈.

✔ Тим часом губернатор Орловської області заявив, що чмобікам та їхнім родинам не потрібні виплати, бо чмобікі все одно вже смертники на фронті і нічого не зможуть там купити та нічого не зможуть їм привезти, а їхні родини все одно вже налаштувалися на ладу-200 і поминки.

✔ Русня не може зрозуміти, як це так сталося, що бомблять вони нас, а блекаут у них. Сьогодні на нараді міністрів з Путіним, яка проходила по селектору, замість двох міністрів на екранах були чорні квадратики, бо вони сиділи без світла. Електрику рубануло у всіх трьох вежах «Москви-сіті», де розташовані міністерства. Саме ржачне, що у тому числі – мінзв’язку.
Джерела повідомляють, що без світла сиділи кілька кварталів.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Фото: ОПУ

Автор