10 хороших новин 23.10.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Бахмут, Кліщіївка, Новомихайлівка, Мар’їнка, Невельське, Первомайське та Авдіївка Донецької області. Крилаті козаченьки, ракетники та артилерія за добу погромила лаптям 11 скупчень, склад боєприпасів і зрк. Підтверджено 400 двохсотих за минулу добу.

✔ Російська авіація продовжує героїчну боротьбу з власним авіапарком і російським населенням. Цього разу винищувач су-30 пизданувся на двоповерховий приватний будинок в Іркутську, у якому мешкало дві родини. Цього разу два пілоти ще більше нас порадували і не встигли катапультуватися, а потім просто задихнулися у кабіні. Будинок згорів, жильців у ньому, за даними рашазмі, на той час не було.

✔ Гончаренко пише, що у Херсоні влаштували фейерверк в автівці «начальника СІЗО» Олега Тютюрая, і є загиблі та поранені. Поки невідомо, яка доля спіткала цього конкретного колаборанта.

✔ А от пропагандон WarGonzo, він же Семен Пегов вже точно підірвався під Донецьком, причому на своїй же міні😂. Співучасники його пишуть, що наступив Сьома на лепесток, а ці протипіхотні міни розкидає тільки русня. За попередніми даними, поранений у ногу. Знаючи російський новояз, це може значити і що її відірвало.

✔ В Енергодарі бавовна завітала у готель «Аліса», в якому квартирувалися лапті. Скільки лаптів у підсумку відправилися у задзеркалля ще уточнюється. При цьому непереможна українська армія ділиться даними, що 22 жовтня в Енергодарі було знищено чотири гаубиці, три вантажівки з боєприпасами, уражено два Урагани разом із бойовими розрахунками, вбито 50 лаптів і поранено 40.

✔ Росія та Білорусь пропустять молодіжний Чемпіонат світу з боксу через часові та матеріально-технічні обмеження, пов’язані з підготовкою спортсменів (всіх вже мобілізували, чи шо?). А тим часом наша збірна з боксу здобула одразу три золоті нагороди на Чемпіонаті Європи, і це найкращий результат в українській історії.

✔ Гайдай каже, що у Кремінній відмовились воювати 70% чмобіків 488-го мотострілково-лаптєногого полку. Проте втекти встигли не всі, і зараз родіна, пиздюлями і погрозами намагається пробудити в них патріотизм.

✔ Борис Джонсон здобув підтримку понад 100 депутатів Консервативної партії, а значить може поборотися за пост прем’єр-міністра Великої Британії. Знаю-знаю, ви не всі його любите, ви подекуди вважаєте, що він за наш рахунок піариться, і все не так однозначно. Але все одно, багато хто йому в нас порадується. Ми-то з вами знаємо, що наявність хорошого настрою не можна недооцінювати.

✔ Ізраїль лупанув по складу з сирійськими дронами, що призначалися для русні. Тобто замість того, щоби давати ППО нам, вони вирішили збивати іранські мопеди самі, причому оптом. Нууу, чому б ні, діло хазяйське.
Іран русні ще балістичні ракети постачати зібрався, ви уж, будь ласка, і тут не підкачайте, дякуємо авансом, смачного вам фалафелю.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор