10 хороших новин 14.10.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія покрошила у Хлібодарівці Донецької області, Токмаку на Запоріжжі і Токарівці на Слобожанщині більше 250 лаптів. В Антрациті на Луганщині поламали копрокадаврам купу техніки, яку ті везли залізницею. Боги війни, разом із крилатими козаченьками, спустили благодатний вогонь на 20 скупчень, розбили зенітну батарею і три пункти управління.

✔ На фоні масової втечі русні з росії справжніми патріотами залишаються їхні ракети. Не хочуть покидати росію-матушку. Сьогодні їх знову випустили по Харкову, а вони роз’ї*алися у Білгороді. Поцілили в електростанцію «Луч». Тепер русня сидить без світла.

✔ Тим часом на військовій базі Росгвардії на Білгородщині масово детонують консерви. В них там вже три двохсотих лаптя і 14 трьохсотих, а кілька в томаті ще тільки вийшла на тропу війни. Якщо дійде до кабачкової ікри, військову частину будуть розформовувати.

✔ Reuters пише, що Штати готують Україні новий пакет військової допомоги на $725 млн. Очікується, що це будуть боєприпаси і хамвікі – штука, дуже корисна для мобільних груп у контрнаступах.

✔ Хваленому руському балету настає пизда з дуже тривіальної причини – русня не вміє робити навіть пуанти. А через санкції імпортні вони тепер не можуть купити. Бальшой тєатр скоро танцюватиме в онучах і лаптях. Лебеді з цим не дуже вдаватимуться, а от стрибати жабкою – самоє оно. Як і має бути на болотах.

✔ Русня масово зйо*ується з Кремінної. Командири розривають собі рти, щоби переконати лаптів залишатися і тримати лінію оборони на Луганщині, але інстинкт самозбереження виявився сильнішим за бажання подарувати мамі ладу-200. Лапті кидають зброю і тупо дезертирують. Щоправда, більшість тут же потрапляє під арешт.

✔ Нідерланди виділять Україні 70 млн євро на ремонт систем опалення, водопроводів та будинків. Сума буде виділена через фонд Світового банку, що був спеціально створений для проходження Україною зимового сезону.

✔ У Запоріжжі вулицю Лєрмонтова перейменували на честь справжнього героя В’ячеслава Зайцева – кіборга та видатного історика, який міг би стати знаменитим європейським науковцем, якби не війна.

✔ Ще трохи про результати Рамштайну. Іспанія передасть Україні чотири системи ППО Hawk, Португалія – гелікоптери, Литва – безпілотники, бронемашини, зимовий одяг, тепловізори та інші ніштяки.

✔ І наостанок м’якотка з російського православ’я. Бо попи останніми днями віджигають просто як пекельний сатана.
В Іркутській області піп повадився публікувати на грішних фейсбуках пости на підтримку «спецоперації». Парафіянин і за збігом місцевий депутат почав доводити батюшці, що церква у таких питаннях має бути нейтральною. Звісно ж, ніх*я не довів і від злості повідомив йому, що ставить свічку за те, щоби українська армія перемогла і пройшла по червоній площі. Піп у відповідь звернувся до вищої інстанції. Нє, не до бога. До фсб.
Інший піп начпокав своїй матушці шестеро дітей і надумав сі з’ї*ати від цього сімейного щастя в армію. Причому набрехав воєнкому, що в нього не шестеро, а тільки двоє. Але матушка виявилася тим ще розвідником, пририсачила у військову частину, де цей кролик вже вперше за багато років солодко спав на нарах і бачив себе великим воєватєелем, і погнала цього самозваного капелана додому, витирати засраті жопи. Може, він тепер її теж у фсб здасть, бо бог щось якось не дуже дослуховується до цих сатаністів.
Але всіх перевершив піп з так званої УПЦ МП з гранатометом, який гатить із нього зі словами «Христос воскрес». Враховуючи, які вони там усі традиційно рукожопі, покладе він чимало своїх же. Перш ніж вони самі упокоять його у бозі у пакеті, може, навіть із якимось триптихом. Дивно, як ще РПЦ не випускає їх наряду зі свічками.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор