10 хороших новин 29.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Весела Долина, Бахмутське, Одрадівка, Курдюмівка, Нью-Йорк, Первомайське, Виїмка, Павлівка та Безіменне. Крилаті козаченьки і боги війни розколошматили опорник, 25 скупчень, 6 зрк, 4 командних пункти, 6 складів з боєприпасами і дві сушки.

✔ У Мелітополі підірвали машину колаборантки Олени Шапурової, яка до окупації мутила схематози у сфері освіти, а після очолила «департамент освіти» і усіляко допомагала лаптям калічити українських дітей.

✔ Також сьогодні стало відомо, що непереможна українська армія задвохсотила командира штурмового загону вагнерівців Олексія Нагіна. Нагін був дуже тактикульний вояка, вбивав людей у Чечні, Грузії, Сирії та Лівії, але в Україні йому наступила аліна кабаєва. Наші просто, як то водиться, не знали, що мають справу з великим штурмовиком і бодібілдером і тупо уї*али його з якогось карамультука.

✔ У рамках обміну полоненими додому повернулися четверо наших морпіхів, які воювали за Маріуполь, і двоє цивільних дівчат, у яких лапті знайшли у телефоні фото російської техніки і загребли як шпигунок.

✔ Фінляндія у цю п’ятницю закриває кордон для лаптєногих туристів, що фактично закриває для мобілізаційної русні можливості там сховатися.

✔ Дагестанці топчик. Я такої боротьби за своїх на росії ще не бачила. Хоча яка це нах*й росія, назва одна. Хлопці кожен день 3,14здяться з мусорами. Перекривають федеральні траси. Дружина муфтія пише листи путіну. Активісти залякують владу анонсами протестів, обіцяючи так здивувати владу, бо їм не залишили законних форм протесту.

✔ Сенат США ухвалив $12 млрд допомоги для України. Додаткове фінансування надасть США гроші для продовження постачання нам зброї і боєприпасів.

✔ У Чорногорії правоохоронці провели обшуки у шістьох російських дипломатів, 30 громадян Росії з тимчасовою посвідкою на проживання, а також двох громадян Чорногорії за підозрою у шпигунстві та створенні злочинної організації. Русня раніше вже намагалася знести уряд цієї маленької гордої країни і вбити прем’єра.

✔ Євросоюз переказав Україні 500 млн євро фінансової допомоги.

✔ Кількість руснявої техніки, набитої за допомоги нашого народного супутника ICEYE, вже відбила його вартість. Від нього не сховаєшся ні за поганою погодою, ні за маскуванням.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉