Агов, СБУ! (документи)

Віктор Трегубов

Щоб ви розуміли, чому в мене палає, як край неба в Тараса.

На дворі стояв 2017 рік, коли у нас на Петрі та Мазепі Тетяна Деркач опублікувала повний розклад по силових та сепарських елементах в УПЦ Московського патріархату – “Казаки-разбойники – итоги”. Це був цикл з 15 (!!!) публікацій з іменами, прізвищами, документами, за результатами яких можна було багато кого взяти за сраку. Закінчувався він закликом – агов, СБУ!

Агов. Ага. Як тоді ізбушенька цих осіб то не помічала, то підкришовувала, результатом чого стало окормлення ними окупантів, так і зараз польку-бабочку витанцьовує, щоб не трапилось чого. В хресній ході Московського патріархату на Тернопіллі загроз безпеці вона не знайшла. А от в переходах громад до ПЦУ знайшла, бо ж можливі сутички. Так, вже можливі. Хто ж до цього довів, га, хто ж це зробив?

Я вже був готовий змиритися з тим, що СБУ не заважає їм провадити сепарську діяльність. Окей, без вас впораємося. Але ситуація, коли СБУ починає ЗАВАЖАТИ впоратися, вибачте, це вже як в тому анекдоті, ти чий кум – мій чи ведмедя? Про службу безпеки якої держави мова? Курча мати, ну сидите ви, гроші з держбюджету отримуєте за симуляцію бурхливої діяльності – окей, питань нема, не одні такі. Але можна хоча б за протилежний бік не грати, га?


Ростислав Павленко

От цікаво. Об‘єднання громад з ПЦУ для СБУ Київського регіону – загроза національній безпеці, бо «дестабілізують», і, жах який, до суду можуть подати!

А «хода» натовпу з кількасот людей по західних областях – це в часи воєнного стану, при забороні зібрань і масових акцій! – це нічого страшного.

Повідомляють, до речі, що таке ставлення далеко не тільки у Київській області.

Що, переляк пройшов? Знов до москви по «свячену воду» і «канони»?


ЛБ: СБУ вбачає у переходах громад від УПЦ до ПЦУ “загрози для національної безпеки”

У Службі безпеки запросили статутні документи однієї з громад, що заявила про бажання перейти до ПЦУ.

ЛБ: Хто проти ПЦУ? СБУ та РПЦ! Разом

Служба безпеки України вважає, що масові переходи громад від УПЦ (та, яка нібито не МП) до ПЦУ – «загроза національній безпеці». Ні, це не жарт.

Автор