10 хороших новин 07.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Питомник, Руські Тишки, Григорівка, Зайцеве, Майорськ, Миколаївка Друга, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Долина та Опитне. 14 разів ї*анули по опорниках і скупченню вже неживої сили противника, знов уронілі алігатора і дві сушки.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу». Наші козаченьки звільнили село Нововознесенське Херсонської області, набили лаптям 5 танків, 12 гаубиць, по три гіацинти і броньованих лапєвоза. Бавовна завітала на склади боєприпасів у Голій Пристані, Томиній Балці та Снігурівці. Мінімум 80 лаптів забезпечили своїм орчим сім’ям новеньке авто.
На Херсонському напрямку виведено з ладу лаптєногий артилерійський дивізіон, 60% лаптів і техніки перетворилися на органічне і неорганічне сміття відповідно.
Також роз’ї*алася баржа з лаптями і зброєю. Зовсім не дбають про техніку безпеки, переправлялись би вже одразу по дну😂 .

✔ У Херсоні тим часом масовий ісход мусорів. Пишуть рапорти з проханням звільнити їх зі служби «у зв’язку з загостреннями ситуації у Херсонській області». Тут би вже навіть Гіркін вдавився своїми вусами – а шо, так можна було?

✔ У Балаклії наші козаченьки поповнили обмінний фонд новими жирними тушками: взяли у полон представників того самого самарського Собру, який вчора ридав, що їм тут точно 3,14здець, ще й разом з їхнім полковником.

✔ Німеччина передала нам перший контрбатарейний радар Cobra, що дозволяє виявляти ворожі гаубиці та міномети, і 5 «Гепардів», так шо цих котиків у нас уже 20. Також, за даними Пентагона, ми отримали нові Гарпуни, переобладнані на автомобільну платформу. Раз морських боїв у нас поки немає, будемо гасити на суші цих нікчемних бурлаків.

✔ Цікавий двіж відбувається зараз у Куп’янську, це в нас Харківщина, Ізюмський напрямок, де лапті виють, сивіють від ужасу і прощаються з родичами. Прилетіло по базі абізян на телецентрі. Законна місцева влада вперше з 24 лютого закликала жителів запастися їжею, павербанками і подбати про сховище, бо «ЗСУ» вже близько.
ЗСУ вже близько – три слова, які заставляють серце битися швидше і у нас, і у них. Але як же по-різному 😈.

✔ Русня втратила доступ до низки функцій сервісів Google. Не завантажуються розширення з Chrome Web Store, фото профілів, у Chrome не працює пошук за картинками через Google Lens, не відкриваються зображення у Google Доках та Google Maps. У деяких провайдерів взагалі перестала відкриватися вебверсія Google Play.

✔ Україна анулювала ліцензії російського букмекера 1xBet. Цьому передувала петиція про відповідну заборону.

✔ 12 серпня «єдіная росія» відкрила у Мелітополі ще один штаб «ми вмєстє с росієй», а сьогодні мелітопольські партизани привітали їх із новосіллям. Трохи захопилися, вопщем, немає більше штабу
Ці блювотні утворення, нагадаю, відкривають зараз на окупованих територіях з метою підготовки до «референдуму». Партизани попередили, що х*й їм а не референдум, ну от і власне… Попередній вибух, якщо пам’ятаєте, відбувся 31 серпня у Бердянську.

✔ Калузьку область деякі впечатлітельні лапті донедавна називали руським Детройтом, за велику кількість заводів зі складання автомобільної та іншої техніки.
От не вчить русня історію, коли придумує аналогії…
Вопщем, тепер у руському Детройті 3,14зда з роботою і заводами, бо всі позакривалися. Але влада знайшла вихід і будуватиме в області величезну сучасну… тюрму. І як вони тільки здогадалися, що лапті роками вчилися на інженерів і слюсарів, а насправді мріяли стати вертухаями?
Ну або зеками, тут вже залежно від того, як вони ставляться до успіхів «спецоперації». Ну от таких як цей 😊.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор