Європа не на часі, прямуємо в протилежному напрямку

Іванна Климпуш-Цинцадзе

Отже, телеканалу “Рада” заборонили транслювати засідання Ради навіть у запису. Міркування безпеки зрозумілі, хоча, будьмо щирі, про яку секретність може йтися, коли в залі сидять рафіновані зрадники з побитої ОПЗЖ, та і в самій партії влади немало сумнівних персонажів на кшталт Шевченка чи Бужанського?

Хай так, але чому засідання чи хоча б виступи і дискусії з найважливіших питань, якими живе країна, не можна показувати в запису? Ми пропонували це іншою постановою, яку навіть не поставили на розгляд.

Хтось “правильний” буде “правильно” переказувати людям, що відбувається у Верховній Раді, і одночасно розповідати про роботу всіх виконавчих органів, ігноруючи законодавчий.

І найбільша проблема не в тому, що політиків позбавляють слова. Насамперед, мільйони виборців, багато з яких ризикують життям на фронті, позбавляють права знати, що роблять тим часом їхні обранці в тилу.

Ну, і в такий спосіб не до Європи, а в протилежному напрямку, попри гасла, прямуємо.


Валерій Прозапас

1. Верховна Рада виділяє 500 мільйонів на канал “Рада”.

2. Канал з назвою “Рада” не транслюватиме засідання Верховної Ради.

Правильно, навіщо зайвий раз дратувати населення є*алом нардепа Трухіна, і що він там наголосує разом з іншими зеленими мародерами та їхніми новими друзями ригами.

Це досконало характеризує ситуацію в державі останніх років з усіма наслідками, коли після нон-стопу “кварталу” постають питання “а де ракети?”, “а де Херсон?”, “а що з азовцями?” – і знову нон-стоп “кварталу”.

І я сильно сумніваюсь, що саме за такі принципи будівництва держави зараз воюють ЗСУ.

Автор