10 хороших новин 03.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія на Донецькому та Південнобузькому напрямках п’ятьма ударами авіації поламала лаптям техніку, засоби РЕБ, ППО і, власне, багато самих лаптів. Хоча, судячи з якості мобілізованих, вони вже і у війська надходять порядком поламані.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу». За даними британської розвідки, непереможна українська армія на півдні наступає на трьох напрямках.
ОК «Південь» повідомляє, що протягом доби наші козаченьки взяли у полон трьох лаптів, перетворили на майбутню Ладу 106 і поламали їм більше 60 одиниць техніки, у тому числі 14 танків. Захоплено два танчика, бетеер і багато зброї з боєкомплектом

✔ Арта знову трошки жбонькнула по позиціях лаптів у Новій Каховці. Братчук повідомляє про салюти на трьох складах боєприпасів і двох пунктах боєпостачання у Херсонському і Бериславському районах.

✔ Виріс український експорт на 25% і склав 7,29 млн тонн. У грошовому еквіваленті експортери отримали $3,36 млрд, що на $411 млн більше, ніж у липні. Це пов’язано передусім з частковим розблокуванням портів Одеси.

✔ Севастополь, який більше тижня сумував без бавовни, сьогодні порадували цілим оберемком, після чого над місцем вибухів здійнялася чорна курява.
Так добре там. Прям по-домашньому 😈.
Бавовна і на аеродромі Мелітополя, яким лапті все мріють якось скористатися.

✔ росія, країна з найпоїздатішими поїздами, якщо вірити гумористу епохи раннього путіна, скоро матиме великі проблеми із залізничним сполученням. Бо ржд отримала рознарядку відправити 10 тисяч “добровольців” на війну. І це будуть явно не провідниці. А от ремонтувати поїзди доведеться якраз їм.
І крікнула вона поламаному потягу «єхай, а то я січас поліцію визову!», і поєхав потяг. Патаму что всє в росії бояться поліції, і еще патаму шта для рускага патріота нєт нічего нєвазможного при такой доступності галюциногєнних грібов.

✔ В Іжевську дехто Мамєдов спочатку підпалив коктейлями молотова відділок поліції, а коли його почали в’язати копи, він ще й двох порізав. Оце вже краще, ніж просто підпалювати військкомати і тікати, оце вже прогрес.

✔ Ярослава Магучіх вкотре довела, що вона із самих стрибучих, і перемогла на етапі Діамантової ліги у Брюсселі. Цим результатом Магучіх встановила новий національний рекорд та найкращий результат у своїй кар’єрі на відкритому повітрі. Також ця висота найкраща у поточному сезоні та повторення найкращого результату в історії Діамантової ліги 💪🏻🇺🇦.

✔ На Донбасі уронілі черговий ударний вертоліт Ка-52 «Алігатор». Сподіваюся, що пілот вижив і вже дуже сильно про це жалкуватиме, поки його не виставлять на обмін.

✔ Після окупації Херсона Сальдо віддав лаптям свій готель зі СПА, рестораном і розважальним комплексом «Затерянный мир». Лапті з абізянами влаштували собі там базу відпочинку, де можна було забути всі тяготи і лішенія служби на чужбінє, але сьогодні це свято життя закінчилося – прицільними ударами ЗСУ комплекс перетворено на щось, максимально схоже на звичайну хату у російській дєрєвнє (тільки з харошими росіянами всередині).
Турпакет: із «Затерянного міра» – в «іной мір». Олінклюзів 😂.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор