Світова ізоляція Росії має посилюватись

Ірина Геращенко

Європейська Солідарність вітає заяви прем’єр міністра Фінляндії і лідерів країн Балтії щодо повної ізоляції РФ.

Ніякого шопінгу і туризму, нерухомості і освіти, лікування і конференцій. 🇺🇦НЕХАЙ ЩАСТИТЬ! 🇷🇺 НЕХ#Й ШАСТАТЬ!!! Має стати новим трендом і основою сучасної міжнародної політики.

Говоримо про це з усіма партнерами з 14 року і тішимося, що доклали руки до включення в чорні списки тисяч покидьків із російськими паспортами.

Але після лютого покарання відповідальність мають понести всі без виключення росіяни, їх доля – залізна завіса на десятиріччя.

Вітаємо заяву президента Зеленського, який в своєму черговому зверненні також виступив за повну ізоляцію росіян. Росіяни мають залишитися БЕЗ віз і сповна, від мала до велика, заплатити за війну.

Але українській владі варто почати з себе.

Перестати давати паспорти харошим рускім, бо їх просто не існує.
Припинити включати в канали FREEDOM і марафон будь яких росіян, бо ці канали існують на гроші українських платників податків.
Вибачитися за свою критику нашої політичної команди, яка заборонила «сватам» в’їзд на територію України, а Зеленський ці заборони зняв. І якби не жорстка реакція суспільства, то всі ці кіркорови й досі гастролювали б Києвом.

Великий резонанс отримала заява міністра цензури про білі списки «хароших рускіх», яких сюди тягнутимуть.

Відразу зауважу, ми будемо категорично проти будь якої культурної експансії росіян в Україну.

Ми пам’ятаємо роль плюсів у просуванні ксюш собчак і інших лібєралів, які годинами в прайм-тайм повчали українців, як нам жити.

Це теж потребує професійної і моральної оцінки, адже українцям роками нав’язувалася думка, що це Україна напала на Україну, а такі милі хрещениці Путіна і інші свати – вони за мір, но протів »партіі вайни».

ОП за ці місяці дав громадянство не тільки Нєвзорову і його дружині, а й іншим росіянам. Їх прізвища мають стати публічними, і треба негайно припинити практику роздачі українських паспортів будь яким громадянам країни- агресора, окрім тих росіян, які з початком війни пішли в ЗСУ боротися за вільну, демократичну Україну і демократичну, не імперську і не тоталітарну Росію.

Автор