Оскотинювання не має меж

Валерій Прозапас

Колективний Коломойський знайшов найслабше місце українського народу – його скалічений інфантильний менталітет, і за допомогою засобів масової пропаганди перетворив це на універсальний інструмент утримання влади.

Все, нема більше 20% окупованих територій, нема Маріуполя, Бучі, Краматорська і Кременчука, нема тисяч вбитих і щоденної війни на знищення, нема питань про розмінований Чонгар, про кротів, зірвані оборонні замовлення, вагнерівців, “шашлики” і російських підданих в МВС.

Є зламаний ніготь “журналістки” “1+1”.

За “вбивством брата”, “роhuy!”, “cвінарчуками” та іншими “пльонками Деркача” українці вже проспали смертельну небезпеку та примудрилися відтоптатись на своїх державниках, в результаті отримавши кошмар війни та зруйноване майбутнє замість “країни мрій”.

І цей “ніготь” точно сприятиме продовженню падіння в прірву, якщо набирає в 15 разів більше переглядів, ніж новини з фронту – оскотинювання не має меж, що можна побачити на прикладі росіян, там діють за тими самими нормами скабєєвщини.

Що робити з московськими окупантами на фронті – ми вже знаємо, як їм опиратись всередині – ще ні. Вірніше, знаємо, але зґвалтованим “кварталом” телеглядачам це не сподобається, тому не має сенсу. Поки що.