Не вірте рядженим

Валерій Прозапас

Щоб отримати статус кандидата в ЄС і продовжити шлях в євроатлантичну спільноту, Україні зокрема треба було ратифікувати Стамбульську конвенцію.

Категорично проти виступила Ю. Тимошенко з аргументами рівня захисту “традиційних цінностей” (це такі скрєпи по-рускі).

Маємо нагоду наочно спостерігати дєятєлєй, які десятками років стримували інтеграцію країни в цивілізований світ, прикриваючись якимись дрімучими забобонами, а насправді допомагаючи кремлю тримати Україну в своїй орбіті, як наприклад, і у випадку з московським газом та блокуванням отримання ПДЧ заради можливості хіхікати поруч із путіним.

Навіть тепер, коли існування не лише держави, а самої нації, перебуває під загрозою, і люди гинуть тисячами, такі як Вонатм стають в лицемірну позу “вся в бєлом” і готові ставити перепони та плювати в руку, яка пропонує допомогу.

Юліє Володимирівно, ніхто вам не вказуватиме, з ким спати і чиї права захищати, та не бути за це сегрегованими – дайте іншим таке саме право, ось і вся Стамбульська конвенція.

А ми бачимо, що далеко не всі проросійські сили пішли з нашого політичного поля, як би вони не рядились у вишиванки і не розповідали з надривом про якісь “спеціальні цінності”, коли мова йде про життя або смерть.

Автор