Санкції на часі. 23.06.2022

Ростислав Павленко

Рашистів на дно!

Міжнародне енергетичне агентство попередило, що Європа має терміново готуватися до повного припинення експорту російського газу цієї зими. Уряди європейських країн мають вжити заходів щодо збереження роботи старіючих атомних електростанцій.

Заходи, які рашисти планують як удар по Європі і її громадянах, мають стати поштовхом до згуртованості і підготовки, щоб створити світ без рашистів. Тоді агресія росії утягне її на дно. Слідом за проваленим імпортом має піти експорт, за ним – бюджет і здатність рашистів вести загарбницькі війни.

1. Офіційні російські відомства вже кілька місяців не розголошують обсяги експорту та імпорту.

Останні дані за січень були у березні. На думку експертів, імпорт лише у квітні впав як мінімум на 50%. Це позначається на критичних для росії галузях і їх спроможності до роботи.

2. Голова “Росгеології” оцінив терміни заміни іноземного софту.

“Росгеології” буде потрібно не менше п’яти років, щоб замістити західне програмне забезпечення, повідомив її гендиректор. Наразі компанія залежить від такого софту на 95%.

3. Проект бюджету росії на найближчі роки оцінюється як «дуже складний». Про це заявив міністр фінансів.

Згідно з планом відомства, дефіцит федерального бюджету в 2022 році очікується на рівні 1,665 трильйона рублів. При цьому частина даних із бюджетної звітності в росії тепер засекречена. Інформації про джерела фінансування дефіциту та виконання видатків за розділами та підрозділами бюджету в попередній оцінці виконання бюджету в червні не наводилося.

4. На росії влада визнає зростання безробіття.

“Напруга на ринку праці в рф поступово починає зростати, спостерігаємо зростання безробіття, яке реєструється в центрах зайнятості”, – заявив міністр праці та соціального захисту рф.

5. Економіка рф потребує приблизно 170 тисяч IT-фахівців, брак яких виник після від’їзду айтішників з країни через санкції, повідомили в уряді рф.

Далі буде.

Автор