Ще 24 нових пікапи передадуть в Десантно-штурмові війська – Порошенко у Львові (фото, відео)

 

Чергова партія пікапів з 24 автівок Mitsubishi L200 надійде у підрозділи Десантно-штурмових військ. Про це повідомив Петро Порошенко у Львові.

За словами Порошенка, перші 12 машин вже в Україні, а друга частина очікується у вівторок. Після підготовки автомобілів для виконання бойових завдань їх передадуть у бригади ДШВ для протитанкових підрозділів.

Як відомо, Фонд Порошенка спільно з ГО «Справа громад» та ГО «Res_Publika. Брати по Зброї» реалізує масштабні проекти із забезпечення технікою та оснащенням українських бійців. Фонд Порошенка подвоює кожну зібрану небайдужими українцями гривню.

«Ми розгорнули дуже велику волонтерську програму. В чому особливість цієї програми – кожна ваша гривня працює з подвійною ефективністю. І результатом цього є нова партія пікапів», – говорить Порошенко.

«Ось ці 12 красунчиків, а у вівторок приходить ще 12. Всі вони підуть в Десантно-штурмові війська, у протитанкові підрозділи, обладнані необхідним всім інструментом, генераторами, всім необхідним. Там, де це буде необхідно, і Старлінками», – зазначив Порошенко.

П’ятий Президент зазначає, що зараз зусилля команди концентруються на забезпечення військових моторизованою технікою, автомобілями, засобами зв’язку, безпілотними апаратами.

«Зараз держава має сконцентруватися на тому, без чого все забезпечення неефективне, і на фронті дуже зараз чекають. А ми не будемо зупинятися, і робимо те, що ми можемо. Дуже сучасні, дуже захищені дрони, які різко підвищують ефективність роботи нашої арти. Зараз це і засоби супутникового зв’язку, зараз це вантажівки. І ми дуже чекаємо зараз, ми за них вже сплатили, експортні ліцензії країн Європи, які дозволять нам забезпечити українські Збройні сили. Бо є підрозділи, де немає вантажівок, немає чим боєприпаси підвозити», – констатує Порошенко.

«Ми робимо це від щирого серця, максимум, що ми можемо. Це – звіт нашої команди перед народом України, що кожен з нас робив кожен день з 24 лютого. В той час як окремі корисні ідіоти займаються тим, що ослаблюють нашу державу, розколюють єдність і думають, що це буде безкарно. Вони помиляються», – резюмує Петро Порошенко.

Джерело


Юрій Бірюков

Ну, во-первых – это красивое 🙂 .

Я не про 12 новеньких L200, которые завтра поедут в Киев на дооснащение, а потом пойдут в бригады ДШВ. Я про зарево горящих пуканчиков в ряде информационных помоек. Ведь тезис “Порошенко пиарится” сложно продавать четвертый уже месяц подряд.

Да, мать вашу так, конечно же, пиарится, вкладывая сотни миллионов гривень в помощь нашей армии! Come on, guys, сделайте круче! Посрамите нас! Утрите нам нос! А? Что? Где вы?

Красивое…

Ровно 12 машин. Ровно 12 машин мы с вами купили в 2014 году для десантников и ССО. В 2022 году счет на оплаченные новые пикапы уже перевалил за 40.

Тем временем на склад европейского дистрибьютора уже едут еще 60 машин и они вопросительно на нас смотрят. Не машины, продавцы дистрибьютора. Честно, было бы круто. Было бы круто купить еще, ведь нам, ведь ВАМ, они обходятся в 10 000 евро за НОВУЮ машину – вторую половину традиционно оплачивает “пиарящийся” Петро Порошенко. Не знаю, думаю. Правда, не знаю. Но придумаю.