Треба більше санкцій

Євген Дубогриз

Ідеологічні ДРГ росії за кордоном,”русскіе проти війни”*, що офіційно працюють економістами, журналістами, опозиціонерами та біженцями, зараз масово просувають ідею про скасування санкцій.

Просувають дуже грамотно психологічно. Не на рівні “санкції треба скасувати тому, що…”, а “тепер, коли санкції буде скасовано, як мінімум, пом’якшено”. Бо ж “перемир’я; і сама Україна його ініціювала”.

Тобто, мовою комунікаторів, “заякорюють”, передусім на Заході, месидж про те, що зняття санкцій неминуче та незворотне, і це навіть не обговорюється.

Професійна робота злочинців.

Гарно тут те, що санкції – це дійсно дуже больова точка росії, яку вдалося намацати.

За такого стану справ владі – послам, президенту, топ-спікерам з влади, НБУ тощо – треба, на мою думку, навпаки, вимагати ще більших санкцій, постійно просувати цю тему. Ілюструвати необхідність санкцій всіма можливими шляхами, насамперед, людськими історіями. Вбиті, закатовані, зґвалтовані співгромадяни, розбиті міста. Знущання над мешканцями окупованих територій, які досі окуповані, і ніхто не збирається звідти йти, як би “хороші русскіє” не розповідали про “перемир’я”, його не було і нема.

Нагадувати, що санкції вводилися не “задля України”, а проти росії.

Ані ротація орків, ані удаване “перемир’я” чи навіть відхід руських з України не змінює росії. росія лишається тією самою.

Відтак, послаблення чи скасування санкцій не на часі. На часі, навпаки, посилення. Це має бути наш месидж.

/На картинках – месиджі “хороших руських лібералів”, одного журналіста, іншого економіста/.

_________________

* сучасний руський проти війни – це з циклу бджоли проти меду.

Скриншот 1
Скриншот 2

Автор