Впіймати і покарати

Джон Сміт

А пам’ятаєте, як кодла розповідала нам, що війна не закінчується, бо Порошенко з Пашинським на ній наживаються, що варто лише перед ханом пасть на коліна, і він змінить гнів на милість і пробачить “нерадівих украінцев”, які “повірили майданутим”?

Все це розповідала банда, яка зараз прокралася і програлася в карти з шулером, який просто відкинув карти вбік і обстріляв українських дітей у Станиці Луганській. А банда тепер обісрался і показала повну неспроможність та й небажання захищати українців, лопоче розгублено щось про “правакацію” і відмову від НАТО.

Але не треба забувати тих, хто переконав українське суспільство зробити цю найбільшу помилку за 8 років – змінити керівництво нашої осадженої путіним фортеці на ось цих дебілів і зрадників. Це робили професійні люди, які добре володіють словом, засобами масового впливу на свідомість, прийомами подачі інформації. Це робила не тільки наташа мосейчук, яку зараз досточтімий просуває нам в президенти. Це робили прості менеджери і редактори ЗМІ, які хитро орієнтували новини на демонстрацію крупним планом аварій, зґвалтувань, вбивств, щоб залякати суспільство. А потім в прайм-тайм ввечері на розрідженні мізки підсовували людям вовочку з веселощами.

Вся ця технологія – це злочин проти суспільства. Вони зробили цей злочин в інтересах замовників і в інтересах путіна. А тепер вони планують, як уникнути відповідальності. Зробити нас знову.

Впіймати їх і покарати за зроблене!

Автор