Василь Бурба про скандальний зрив ще однієї спецоперації нашої розвідки

Джон Сміт

Колишній головний розвідник Василь Бурба розповів Українській правді, що агентура в оточенні Зеленського зірвала ще одну операцію розвідки – поставку дефіцитних клістронів до наших систем ППО. А також підтвердив те, що всі вже давно підозрювали: це була ніяка не контрабанда і не контрабандисти, це насправді наші розвідники викрадали клістрони у РФ.

Але після зміни влади ДБР і СБУ, керовані оточенням Зеленського увірвалися в частину ППО і вилучили ці клістрони. І за даними Василя Бурби стався витік їхніх серійних номерів, а по них можна встановити російські частини, звідки вони викрадені.

Ось так.

Насправді, коли Бігус влаштував інформаційну диверсію щодо “свинарчуків” (а насправді атакував наші канали поставок із РФ, а також зовнішні контракти оборонки), його підспівувачі тоді розповідали, що не може такого бути. Цього нє может бить просто потому, што нє может бить нікогда! В Росії всюдисущий спецконтроль ФСБ! Миша нє пробєжит, таракан нє пролєтіт!

Все це казки. На ділі зброю у російських генералів ешелонами купляли ще чеченські патріоти, які нею потім і знищували російських же солдат. Росіянська армія і росіянські спецслужби – це одна величезна кримінальна банда, де все продається і кожен іншого ненавидить.

От в таких умовах наші розвідники зуміли роздобути дефіцитні клістрони, які виробляла лише Росія.

А тепер мало того, що росіяни нападуть, стануть наносити повітряні і ракетні удари по об’єктах нашої інфраструктури, а наша ППО сліпа. Так ще й канали поставок спалені, а агентура Головного управління розвідки в Росії засвічена і люди, які ризикували всім, щоб нашій країні допомогти, в смертельній небезпеці.

Більше того, доки канали існували, це була прекрасна можливість у нашої розвідки для вербовочного підходу до всіх тих російських офіцерів і генералів, які за наш хабар йшли на злочин проти Росії. Вони могли бути нашими цінними агентами.

Але все це розвалене одним помахом руки.

Українці дуже люблять слухати всіляких покидьків. Вмикати голову в нас не прийнято, а тому в нас завжди повторюють дурь за кимось. Що “замість викрадати в ворога, краще б запустили виробництво всіх вузлів і агрегатів самі”. Це дурня для лоповухих. Немає сенсу вкладати мільярди в розгортання виробництва чужих елементів, які підходять до техніки, виробленої 30 років тому, Якщо ти можеш викрасти у ворога, який вже вклав у них свої мільярди, який веде контроль і намагається не випустити секрети назовні, зроби це.

В Ізраїлі, на який в нас дуже люблять рівнятися, ніколи б такої дічі не допустили. Там пишаються, що колись Емануель Цукер таємно скупляв і таємно переганяв із Британії в Ізраїль військові літаки. Той факт, що це було літаюче барахло, давно списане і викуплене взагалі у приватних колекціонерів, завбачливо опускається, подібні деталі шкодять гарній історії. Але саме на таких історіях стоїть реноме Ізраїлю у світі.

Та тільки Велика Британія, звідки Цукер переганяв літаки, не воювала з молодим Ізраїлем.

Наші ж воєнні розвідники викрали техніку прямо у нашого ворога. І не барахло, а складну і актуальну техніку, клацнувши по носі всім його системам спецконтролю. Ось рівень нашої розвідки за Бурби.

Ця техніка тепер буде вбивати росіянських пілотів і збивати російські ракети. І ми могли б робити це ще більше, якби українці не обрали президентом ось це.


Тарас Чорновіл

Василь Бурба розповів про ще один скандальний зрив спецоперації нашої розвідки. Вона стосувалася історії з клістронами (пристрої наведення ракетних комплексів на ціль). Їх ГУР викрадав у Росії (чи викуповував у корумпованих російських генералів) за тими ж схемами, якими отримували життєво необхідне обладнання для танкових військ, за яке потім через Бігуса розкручували так звану “Справу Свинарчуків”. Із тією справою вже все ясно, вона розсипалася, а головний фігурант Жуков уже Зеленським призначений директором одного з підприємств Укроборонпрому. От лише армія втратила тоді канал постачання необхідного обладнання для танків та погубила постачальників.

Із клістронами все виявилося ще відвертіше. Бо вже при владі опинився Зеленський і його рашистське керівництво ДБР. Вони влаштували спецоперацію із захопленням військової частини та вилучили дані клістрони. Далі ними були зафіксовані унікальні маркування кожного пристрою, за яким у ГРУ РФ змогли вирахувати незаконних постачальників і зараз із ними серйозно працюють для притягнення до відповідальності та встановлення нашої агентури. На переконання науковців, навіть після повернення військовим клістрони могли втратити спеціальне калібрування, через що наші радари виявляться сліпими проти ворога. Факт прямої зради й передачі даних ворогу поки не задукоментований, але хто б сьогодні розслідував злочини цієї влади?

Це ще один злочин зелених на користь ворога. Але ж хтось традиційно скаже: “Ну, при чому тут Зеленський?”. То я нагадаю: у нас після його приходу до влади були зірвані всі (!!!) спецоперації проти Росії, її армії та керованих Москвою маріонеток в ОРДЛО. А там, де зірвати не встигли, як у справі захоплення й вивезення в Україну Цемаха, то поспіхом повернули важливого свідка до РФ. Хоча з Голландії криком кричали, щоб затримати його до процесу. Повідомлений російським консулом, що його заберуть до Росії, але за умови абсолютного мовчання, Цемах дійсно не дав жодних свідчень, хоча формально й був допитаний. Знав би, що його не віддадуть, а судитимуть в Україні за найважчі воєнні злочини, почав би свідчити в суді щодо збиття Боїнга. Це був ще один із десятків випадків, коли Зеленський зробив послугу Пуйлу.

А тепер про успіхи. Не все ж так погано, скажете ви. Так. Наші специ дійсно провели одну невелику, але блискучу спецоперацію. І ніхто їм не заважав, ніхто не зливав, не зраджував, за неї їх хвалять і нагороджують, а Зеленський у кожному другому відосику розказує про цю епохальну перемогу. Це була дійсно філігранна операція в Кабулі, коли наші спецназівці покинули аеропорт, вийшли в захоплене талібами місто та евакуювали ряд осіб, у тому числі й за запитом наших партнерів. А знаєте, чому ніхто не заважав, чому не звільняють і зраджують, а нагороджують, чому хваляться цим не надто масштабним, але таки реальним успіхом? Бо це була єдина спецоперація, яку наші спецслужби проводили не проти Росії. Вона була взагалі не проти когось, була рятувальною й Москві нічим не шкодила. А якби серед осіб, яких тоді врятували, був хтось, кого в Москві бажали б знищити чи отримати в подарунок від талібів, то все було б так само, як з вагнергейтом, планами проти тюрми “Ізоляція”, таємним перевезенням високотехнічних елементів зброї з РФ та ще десятком інших операцій. От коли хтось кривить носа на мої жорсткі тези, що Зеленський просто не міг не бути завербованим у РФ та не зраджувати нашу країну на користь ворога, то можу нагадати й цей сектор його впливів на нашу розвідку…

 

Фото Дмитро Ларін / УП

 

Автор