Це і є зрада, диверсія і тероризм (фото)

Ірина Геращенко

Українська влада справедливо обурилася недружніми заявами командуючого ВМС Німеччини щодо Криму і нашої євроатлантичної перспективи. Оперативно викликали Посла Німеччини в МЗС. Командувач подав у відставку.

Українське суспільство справедливо обурюється позицією Німеччини, яка заблокувала надання Україні ПДЧ в 2008 році і зараз блокує передачу нам зброї.

Посол України в Німеччині звернувся до нового уряду цієї країни з проханням передати нам бодай бронежилети.

В мене запитання до УКРАЇНСЬКОЇ ВЛАДИ – а де ділися українські бронежилети?

І до українського суспільства – а де праведне обурення діями української влади, яка в своїй неадекватності просто згноїла 16000 броників?!

Нагадаю, відразу після інавгурації Зеленський оголосив полювання на тих бойових генералів, які сміли діяти, а не бездіяльничати в найважчі роки війни, які сміли закупити для армії броники, катери, іншу техніку і амуніцію. Пам’ятаєте справу генерала Марченка, якого Зеленський і ко арештували і кинули в Лук‘янівку за начебто неякісні бронежилети?

Тоді в рамках кримінальної справи було арештовано 16000 броників, вони згнили на складах.

Генерала витягли за рекордну заставу, справа досі не рухається, суду не було.

З 19 року в ЗСУ не закупали нових касок і броників! Нічого. Отже, в армію за ці роки ніяких нових броників не закуплено, неякісність бронежилетів Марченка не доведена. Можливо, це була свідома диверсія?

Така ж історія з катерами. Влада заарештувала катери, які мали бути поставлені на посилення нашого флоту. Тільки тому, що їх виготовили на Кузні на Рибальському. При тому що ніяких інших катерів на той час союзники нам не продавали, лише передали пару 30–річних катерів. Під час так званих слідчих дій примудрилися ще неправильно пришвартувати катер, він тепер потребує ремонту.

Генерал Павловський, який в 14-15 врятував Маріуполь, півроку провів у Лук‘янівці, випущений під рекордну заставу. Слідчі дії не проводяться, бо головне було – примусити його оговорити Петра Порошенка.

Можливо, владі варто негайно взяти на оснащення наших ВМС готові катери? Бо ворог може вдарити з суходолу, з моря, і зараз треба подбати про максимальне посилення наших ЗСУ, всіх родів військ.

А в нас фактично на 2 роки були призупинені ракетні програми. А на військовому параді 2021 їхала техніка, модернізована, відремонтована і випущена за часів Порошенка. Новенькими були тільки автозаки.

І ось зараз, коли країна стоїть перед часом Х, ми в повній мірі відчуваємо результат інфантильності, безтурботності влади. Та і виборців, які голосували за легкі відповіді на важке питання війни і відсічі.

Головне, аби не прийшлося домовлятися посередині, аби цей інфантильний лепет не виявився пророчим.

На фото склади з арештованими брониками. Які просто згнили. Це і є зрада, диверсія і тероризм. Проти власної країни.

Автор