Кузня кадрів – Кривий Ріг

Володимир Омелян

Здавалося б, після обрання вихідця з цього міста Володимира Зеленського Президентом України цей край мав стати взірцевим. Адже такого земляка мають.

Але після серії загадкових смертей керівництва і блискучого відео (з 22 хв. – ред.) Mykhailo Bno-Airiian про реальний, а не піарний стан медицини більше особливо згадати нічого.

Ну, ще дороги ремонтуються найбільше на Дніпропетровщині. Чи, вірніше, найбільше грошей там зникає.

А ще є такий народний депутат Юрій Корявченков. Ті, хто знають його як веселого Юзика з Кварталу 95, мало здогадуються про його бізнес-імперію. Гранітні кар’єри для будівництва доріг, контроль над кар’єрами Укрзалізниці.

Днями в Кривому Розі спалахнув ще один скандал. Місцевий депутат «від Юзика» намагався зірвати голосування Криворізької райради щодо передачі 5000 га землі місцевим ОТГ, бо вона була в його незаконній оренді, а нелегальне вирощування сільськогосподарських культур на ній давало «слугам народу» близько 4 млн дол/рік. Було красІво: з бійкою, тітушками, поліцією, яка чомусь обшукувала не бізнес-партнерів Зеленського, а місцеву райраду. Може, тому, що її очолює представник Європейської Солідарності?

Та й про плівки Юзика ми не забули, як він місцеву поліцію «строїв» у 2019 і розповідав, що він новий «смотрящий».

Пам’ятаєте закон про землю Зеленського? Ось він у всій красі втілюється на малій батьківщині гаранта.
І потім не треба дивуватися, що ми кожен рік хвалимося рекордними врожаями, а їх реалізація на 5-20% менша, аніж у попередньому році. Та й податків, звісно, ніхто не платить.

Є за що боротися 😉 .