Всё нормально – деньги есть!

Пам’ятаю як колись давно Толя Гриценко бігав по телеканалам і робив заяви про свою бідність. Зазвичай такий спіч закінчувався проханням допомогти опозиційному (напівопозиційному) політику.

З тих пір пройшло чимало часу. Толік підріс, відпустив вуса, оженився і в 2016 році патріотично обвінчався в церкві Московського патріархату.

Та саме головне – він перестав просити гроші. Вони в нього з`явились якимось чудодійним способом.

Ні, ні – ви не подумайте чого поганого. Толік не корупціонер. Як можна? Хіба то корупція взяти 4-5 мільйонів американських грошей за землю МО в Одесі. Та не смішить мене. Ви шо не чули про офшор Порошенка на 3 000 доларів. Ото корупція.

Шо? Які танки? Та не було їх ніколи. 300 штук? Брехня, от чесно кажу вам – брехня. Толік не міг такого зробити. Дніпропетровський госпіталь російському банку передати міг, вертольоти роздати-продати – міг, а щоб танки? Ну він же патріот. Шо значить не патріот? Он хоч у Мостової запитайте. Вона вам точно скаже, та ще й напише.

Кстаті, ви там не забудьте, як будуть вибори, за Толю галочку в бюлєтєні поставить. Шо значить нащо? Хай буде такий Толя!

Автор