«Ціна Президенства Зеленського» – «сиве волосся» чи мільярди на його офшорах і розвалена держава?

Володимир Омелян

Ти – Президент країни, яка стала чемпіоном світу за смертністю і кількістю хворих на короновірус.

Корупція і некомпетентність твоєї команди породжує кризу за кризою, які позбавляють націю майбутнього і змушують копирсатися в щоденних новинах, аби зрозуміти, як дожити до кінця дня.

І все, що ти пропонуєш замість розбитих надій мільйонів, які довірилися тобі, – радісна посмішка зі спортзалу, бо в тебе особисто все добре?!

«Герої» вживають героїн?
Обід він заслужив…
В туалет він сходив після вчорашньої вечері…
Аналізи не забудь оприлюднити!

* * *

Після провального фото Зеленського зі спортзалу, де він «покакав-побігав-поїв», а в той час в Україні за цю добу загинуло від коронавірусу знову рекордні 829 людей, бо влада не змогла забезпечити лікарні грошима і киснем, а українців – провакцинувати, Банкова вирішила змістити увагу на сивину Зеленського.

Можливо, саме заради цього це фото і зробили, щоб невербально показати людям, яка важка шапка Мономаха, що Зеленський так гарує і переживає за Україну, що аж наполовину сивий.

В принципі, непогана технологія. Опустимо той факт, що Зеленському глибоко начхати на українців і Україну.
Лишень, в цю п’ятницю, в парламенті на голові Зеленського не було жодної сивої волосини. А в неділю в спортзалі вже купа сивого волосся?

Що сталося за останню добу:

– Зеленського глибоко травмував фак Лероса?
– Зеленський не отримав останній транш на свої офшори, бо олігархи відмовилися його переказувати?
– Зрадив Єрмак?
– Ваші варіанти?

Якщо президент замальовує сивину «радикально чорним кольором» – дивно як для нового обличчя, який би мав переживати за результати своєї роботи, а не те, як він виглядає. Всі ми старіємо…

Але, мабуть, фарба для волосся – контрабандний товар з Малої Арнаутської без сплати податків. Бо шампунь її змив наступного ж дня.

Принагідно, хотілося би нагадати Президентові, що підписувати антиолігархічний закон в олігархічному костюмі Tom Ford вартістю понад 140 000 грн – виглядає трохи не тойвово.
Ви або велосипедки одягніть, або цей костюм зніміть.
До речі, костюм за такою вартістю має бути в декларації, а його немає.

Король голий?

Автор